Spring naar inhoud
Home Sliedrecht Persberichten Archief Persberichten Persberichten 2015 Theehuis verhuist naar Burg. Feitsmapark

Theehuis verhuist naar Burg. Feitsmapark

Met hulp van de gemeente Sliedrecht wordt het theehuis in het Dr. Willem Dreespark verplaatst naar het Burgemeester Feitsmapark. Dit gebeurt in het eerste kwartaal van 2016.

Het theehuis wordt al vanaf 2009 gebruikt door school Bleyburgh als praktijkplaats voor de VSO-leerlingen. De VSO-afdeling van school Bleyburgh is in augustus 2015 verhuisd naar het gebouw waarin ook het Griendencollege is gehuisvest. Het Burgemeester Feitsmapark ligt hier direct achter. Doordat het theehuis in het Feitsmapark komt te staan, kunnen de VSO-leerlingen deze voorziening blijven gebruiken als praktijkplaats. Ook leerlingen van praktijkschool De Sprong worden betrokken bij de werkzaamheden in het theehuis.

Stichting SPON (Specialisten in Passend Onderwijs), waar school Bleyburgh en praktijkschool De Sprong onder vallen, is bereid de verplaatsing van het theehuis naar de kinderboerderij in het Burgemeester Feitsmapark te organiseren.

Heropening

Het theehuis wordt na de verhuizing feestelijk heropend en is daarna elke doordeweekse dag open tussen 10:00 en 16:30 uur. Tijdens schoolvakanties is het theehuis gesloten.


Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn