Spring naar inhoud
Home Sliedrecht Persberichten Archief Persberichten Persberichten 2017 Sliedrechts Compliment

Sliedrechts Compliment

Burgemeester van Hemmen reikte woensdag 5 juli het Sliedrechts Compliment uit aan Jan van Gameren voor zijn diverse vrijwillige activiteiten ten dienste van de Sliedrechtse samenleving. Hij wordt gezien als een vrijwilliger in optima forma.

Hij ontving het Sliedrechts Compliment als dank en waardering voor zijn inzet voor:


Verkeersregelaar
De heer Van Gameren is sinds enkele jaren verkeersregelaar en zet zich nagenoeg bij alle evenementen in Sliedrecht in, zoals onder andere de structurele Wielerronde, Knots, Avondvierdaags, Kids and Cars. Maar ook bij eenmalige evenementen. Je kunt vrijwel altijd een beroep op hem doen.


Preventieteam zakkenrollers
De heer Van Gameren doet veel en goed werk voor de Kerkbuurt. Als lid van het preventieteam zakkenrollers is hij uit eigen beweging als vrijwilliger werkzaam op dit winkelgebied. Niet alleen op woensdag, wanneer de andere leden van het team op de weekmarkt aanwezig zijn, maar ook op verschillende andere dagen. Voor een groot aantal winkeliers is hij daar inmiddels een bekend en graag gezien gezicht.


Het Sliedrechts Compliment
Met het Sliedrechts Compliment waardeert de gemeente het kleine dat vaak niet zichtbaar is, maar van grote waarde is voor het dorp of voor een persoon. Iedere inwoner van Sliedrecht kan een kandidaat voor Het Sliedrechts Compliment aandragen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Marjolein Visscher via m.visscher@sliedrecht.nl. Bellen kan ook naar 0184-49 5816. De uitreiking kan op verschillende momenten in het jaar plaatsvinden.

foto jan van gameren

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn