Spring naar inhoud
Home Sliedrecht Persberichten Archief Persberichten Persberichten 2017 Start verkoop appartementen

Start verkoop appartementen

Met het verstrekken van de omgevingsvergunning is de bouw van zestien appartementen op Kerkbuurt 12-18 weer een stap dichterbij gekomen. Naar verwachting start de verkoop in juli of september 2017. De bouw start als zeventig procent van de appartementen verkocht is.


Aan het einde van de Kerkbuurt, nabij de Oosterbrugstraat, is het gedeelte Kerkbuurt 16-18 al enige jaren onbebouwd. Het naastgelegen pand -Kerkbuurt 14- is na de brand in 2013 gesloopt. De uitstraling van 't Geveltje (Kerkbuurt 12) bracht wethouder Len van Rekom ertoe om in gesprek te gaan met de eigenaar van het pand. Met als resultaat dat dit pand gesloopt gaat worden en deze grond ook beschikbaar komt voor de bouw van appartementen. Wethouder Van Rekom: "Als ik nu langs 't Geveltje en het braakliggende terrein loop, geeft dat een trieste aanblik. Met de bouw van dit compacte appartementencomplex ziet de Kerkbuurt en het centrum van Sliedrecht er straks weer mooi uit. Daarnaast biedt het nieuwe kansen voor inwoners die in het centrum willen wonen, met alle voorzieningen bij de hand."


Debrug B.V. Projectontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de appartementen. De verkoop start naar verwachting in juli of september. Pieter van der Brugge (Debrug B.V. Projectontwikkeling): "De prijzen van de appartementen zullen beginnen bij € 180.000,-. Als zeventig procent verkocht is starten we met de bouw. Ik hoop dat dit aan het einde van dit jaar het geval is."

appartementen Kerkbuurt 12-18

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn