Spring naar inhoud
Home Sliedrecht Persberichten Archief Persberichten Persberichten 2017 Sliedrechts Compliment

Sliedrechts Compliment

Op vrijdag 29 december 2017 reikte Burgemeester Van Hemmen het Sliedrechts Compliment uit aan Jaap Heikoop en Anja Verschure. Zij zetten zich geheel vrijwillig in voor de bewoners en hun kinderen van de flats in Vogelbuurt-Noord.
Ze zijn de drijvende kracht achter vele goede initiatieven voor de gehele buurt. Zo organiseren zij 2-wekelijks een kindermiddag voor zo'n 20 jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, een kookmiddag voor bewoners, burendag, Sinterklaasfeest (samen met andere vrijwilligers) en rond de feestdagen een festijn voor kinderen en ouders. Ook zorgen zij voor een open en warme sfeer in Buurthuiskamer Het Volgelnestje.


Anja organiseert veel activiteiten en brengt de buurt in beweging. Zij is de trekker voor o.a. Burendag en Halloween, en ze heeft de gemeente geholpen met de opening van de speeltuin in de Valkhof.
 
Jaap is sinds de opening in april 2016 betrokken bij De buurthuiskamer. Hij heeft geholpen met opknappen en is onvermoeibaar aanwezig in de Buurthuiskamer en zorgt ervoor dat het elke dag goed loopt.


Sliedrechts compliment

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn