Spring naar inhoud
Home Sliedrecht Werkzaamheden openbare ruimte Werkzaamheden Prickwaert

Werkzaamheden Prickwaert

Enkele jaren geleden zijn er werkzaamheden uitgevoerd in de openbare ruimte van de Prickwaert. Hierbij is de bestrating zoveel als mogelijk weer op het oorspronkelijke niveau gebracht. In 2016 en 2017 krijgt dit project een vervolg en worden de overige buurten in de Prickwaert opgepakt.


Centrumgedeelte Prickwaert

Het gedeelte van de Prickwaert 2 t/m 84 even staat als eerstvolgende op ons programma. Begin 2017 is het gebied rond de huisnummers 1 t/m 166 aan de beurt.


Werkzaamheden

De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit: 

  • het opbreken en opnieuw aanbrengen van de uitkomende verharding, zoveel als mogelijk op de oorspronkelijke aanleghoogte;
  • het verbeteren van de groenvoorziening;
  • het verbeteren van de openbare verlichting.


Toegangsweg in de wijk

In het oorspronkelijke plan was het de bedoeling om de toegangsweg ook op te hogen. Na overleg is besloten de weg niet op te hogen en de bomen te sparen. Hierdoor zal de toegangsweg lager blijven dan de rest van de wijk en niet worden herstraat tot het gedeelte ter hoogte van huisnummer 118. Er zullen alleen herstelwerkzaamheden plaatsvinden.

Prickwaert

Informatie

Mocht u nu al vragen hebben, neem dan gerust contact op met de projectleider van de gemeente, telefoonnummer (0184) 495 997 of via e-mail R.Voogt@sliedrecht.nl.

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn