Spring naar inhoud
Home Wonen en leefomgeving

Wonen en leefomgeving

Sliedrecht is een een dorp aan het water, waar het goed wonen, werken en recreĆ«ren is. De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk dat u als inwoner in een prettige omgeving kunt wonen, met de voorzieningen die u nodig hebt, zoals parkeerplaatsen en goed openbaar vervoer,  zoveel mogelijk bij de hand.


Ruimtelijke ordening en aandacht voor het milieu zijn de basis voor het behouden van de kwaliteiten van Sliedrecht. Ruimte is schaars in Sliedrecht en daarom moeten we keuzes maken in de gewenste functies. Dit geldt ook voor de openbare ruimte in Sliedrecht. Deze ruimte is voor iedereen toegankelijk en draagt dus bij aan het woon- werk- en recreatiegenot van alle inwoners van en bezoekers in Sliedrecht. 


Sliedrecht wil een klimaatbestendige en energieneutrale gemeente worden, waar in de toekomst de vraag naar energie ook door duurzame bronnen wordt opgewekt. Om dit doel te bereiken, stimuleert Sliedrecht duurzaam gebruik en minder verbruik van energie.


Sliedrecht is veilige en leefbare gemeente.  Om dit ook zo te houden, en waar mogelijk nog veiliger en leefbaarder te maken, werkt de gemeente samen met bijvoorbeeld de gemeente, politie, brandweer en diverse instanties en initiatieven in Sliedrecht. 

Bezoek adres

Industrieweg 11

3361HJ Sliedrecht

Postadres

Postbus 16

3360AA Sliedrecht

Tel: 14 0184
WhatsApp: 06- 3643 2597

Twitter / Facebook

Servicelijn