Proclaimer

Met deze website wil de gemeente Sliedrecht actuele en juiste informatie geven. Toch kan het gebeuren dat bepaalde informatie onvolledig is. Of dat informatie na verloop van tijd bijvoorbeeld veroudert of niet meer klopt.

Wij doen er alles aan om deze actueel en juist te houden. De regels uit de BurgerServiceCode zijn hierbij leidend. Komt u toch iets tegen dat niet juist of verouderd is? Dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Vult u dan alstublieft het contactformulier in. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Op deze website is een Creative Commons Licentie van toepassing. Dit betekent dat u de inhoud van de website mag kopiëren, verspreiden en doorgeven. U vermeldt daarbij altijd www.sliedrecht.nl als bron. U mag echter de tekst niet bewerken.

De gemeente Sliedrecht is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die u onderneemt op basis van deze site. Ook verder kunt u aan deze website geen rechten ontlenen. De gemeente Sliedrecht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. De gemeente Sliedrecht is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar we verwijzen.

Uitleg over pdf-bestanden

Folders en formulieren op deze website zijn opgeslagen als pdf-bestand. Pdf staat voor Portable Document Format. Dit betekent dat u zo'n document op iedere computer kunt openen. Voor elk besturingssysteem bestaat wel een programma om pdf's te bekijken. En op welke computer u ook kijkt, de opmaak van een pdf blijft hetzelfde. Dat is een groot voordeel boven andere programma’s. U kunt een pdf-bestand openen met het programma Acrobat Reader. Dit kunt u gratis downloaden op de website van Adobe.

Green Valley CMS