Activiteiten voor jongeren (SOJS)

Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 26 jaar. Thuisbasis van SOJS is het jongerencentrum en poppodium Elektra.

SOJS laat jongeren een eigen bijdrage leveren aan de samenleving. Met activiteiten die aansluiten bij de behoeften van de kinderen en jongeren zelf. Zo organiseert SOJS elke zomer de KNOTS-week, waar basisschoolkinderen onder andere hutten bouwen en knutselen. Een overzicht van de activiteiten van SOJS vind je op www.sojs.nl.

Van workshop tot fitness

Jongeren van 12 tot 26 jaar kunnen terecht in jongerencentrum Elektra voor bijvoorbeeld een workshop, maar ook gewoon om een potje te tafelvoetballen of te gamen. Er is ook een fitnessruimte en een kelder waar je kunt repeteren met een muziekband. Er is altijd een jongerenwerker aanwezig met een luisterend oor.  

Poppodium Elektra

Elektra biedt ook een podium voor regionale en nationale bands. De programmering is zo gevarieerd mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.elektra-sliedrecht.nl.

Combinatiefunctionaris

In Sliedrecht is een combinatiefunctionaris actief. Deze stimuleert jongeren van 6 tot en met 26 jaar om mee te doen aan culturele en sportieve activiteiten op school en in de wijk.