Sportaccommodaties

In Sliedrecht zijn er verschillende sportaccommodaties waar u gebruik van kunt maken.

Een sporthal huren

In Sliedrecht kunt u verschillende sporthallen huren van de gemeente. Eenmalig of voor een langere periode. Niet alleen sportverenigingen kunnen hier gebruik van maken. Ook als particulier of bedrijf kunt u een sporthal huren voor sportactiviteiten. Bijvoorbeeld als u een familie- of vriendentoernooi wilt organiseren. Maar ook voor een sportief kinderfeestje. De voorwaarde is dat het om een sportieve activiteit gaat.

De volgende sporthallen zijn te huren via de gemeente:

  • Sporthal de Stoep (grote en kleine zaal)
  • Sporthal de Valk (grote en kleine zaal)
  • Gymzaal 't Crayenest
  • Gymzaal de Sprong
  • Sporthal de Lockhorst

U kunt deze sporthallen huren via sliedrecht.accommodatiehuur.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0184-419459 of per mail: sportaccommodaties@sliedrecht.nl.

IJsbaanterrein

Aan de Lijsterweg ligt het IJsbaanterrein. Dit terrein bestaat uit een groot grasveld en een skeelerbaan. Als het weer mee zit, wordt dit terrein in de winter een schaatsbaan. Van april tot en met oktober is het IJsbaanterrein elke dag geopend. Iedereen in Sliedrecht kan er dan gratis gebruik van maken. Zo kunt u het grasveld in het midden gebruiken voor sportactiviteiten. Daarnaast kunt u skeeleren op de geasfalteerde baan rondom het grasveld. Op donderdagavond en zaterdagochtend maakt de skeelervereniging gebruik van de skeelerbaan. Dan kunnen er geen andere activiteiten plaatsvinden.

Wilt u het IJsbaanterrein vastleggen voor een activiteit? Bijvoorbeeld voor een sportdag? U kunt het IJsbaanterrein huren via sliedrecht.accommodatiehuur.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0184-419459 of stuur een e-mail naar sportaccommodaties@sliedrecht.nl.

Zwembad

In Sliedrecht kunt u zwemmen in Bronbad De Lockhorst. Het zwembad heeft verschillende binnenbaden en een buitenbad. Uw kinderen kunnen hier zwemlessen volgen. Daarnaast kunt u er recreatief zwemmen en banen zwemmen. Verder zijn er lessen zoals aquajoggen of aquarobics.

Meer informatie over Bronbad de Lockhorst vindt u op optisport.nl/locaties/bronbaddelockhorst