Zorg- en Techniekroute

De gemeente Sliedrecht vindt een goede aansluiting tussen arbeidsmarkt en onderwijs belangrijk. Daarom organiseert de gemeente samen met lokale technische bedrijven en zorginstellingen elk jaar de Zorg- en Techniekroute. In mei wordt de Zorgroute georganiseerd. In november de Techniekroute.

Kinderen laten kennismaken met én enthousiast maken voor een toekomst in de techniek of zorg. Dat is het doel van de Zorg- en Techniekroute. Tijdens de Zorgroute bezoeken groep 7 leerlingen  lokale zorginstellingen. En ieder jaar bezoekt groep 8 de lokale technische bedrijven. Op deze wijze bezoeken de leerlingen van alle Sliedrechtse basisscholen in een jaar tijd een aantal interessante locaties.  Zowel leerlingen als bedrijven zijn enthousiast over de routes.

Meedoen?

Heeft u een bedrijf in de zorg of techniek ? En wilt u leerlingen van groepen 7 en 8 een kijkje achter de schermen geven? Doe dan mee met de Zorg- en Techniekroute! Aanmelden kan bij via onze accountmanager Bedrijven: teameconomiesliedrecht@sliedrecht.nl. Natuurlijk kunt u ook daar terecht met vragen. Onze accountmanager denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de invulling voor uw bedrijf.

Logos Zorg-en Techiekroute 2024