Nieuws voor ondernemers

RSS icoon

Graag houden wij u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. U leest hier over bijeenkomsten, werkzaamheden en andere voor u als ondernemer interessante onderwerpen.

 • Toekomstperspectief Kerkbuurt: Ontwerpen Kerkbuurt-Oost gepresenteerd

  20 oktober 2021

  De Kerkbuurt is het centrale winkelhart van Sliedrecht. Daarom heeft de gemeenteraad in april 2019 het Toekomstperspectief Kerkbuurt vastgesteld. Dit plan gaat uit van een kernwinkelgebied voor winkels en horeca en daaromheen aanloopstraten. De pleinen op de Kerkbuurt zijn inmiddels aangepakt. Nu gaan we het deel Kerkbuurt tussen de Waterkeringweg en de PC Hooftlaan (Kerkbuurt-Oost) herinrichten.

 • Aanbod voor ondernemers: gratis onafhankelijk advies zonnepanelen

  13 oktober 2021

  De gemeente Sliedrecht wil zonnepanelen op bedrijfsdaken stimuleren. Daarom kunnen ondernemers (zowel klein-als grootverbruikers) en eigenaren van bedrijfspanden met een dak dat geschikt lijkt voor plaatsing van zonnepanelen nu kosteloos gebruikmaken van voorlichting en verkennend advies.

 • Digitale informatieavond(en) Beter Benutten Bestaande 380 kV Krimpen aan den IJssel - Geertruidenberg

  TenneT vervangt vanaf juli 2022 tot en met januari 2023 de bestaande hoogspanningslijnen (geleiders) door geleiders met een grotere capaciteit. In Sliedrecht staan 9 masten. Het tracé van de verbinding is 3,1 kilometer lang. Op 12 en 14 oktober organiseert Tennet 2 digitale informatieavond(en). Bewoners bij Rivierdijk en Boog wonen in de buurt van de verbinding. Zij hebben persoonlijk een uitnodiging ontvangen.

 • Bedrijven gezocht voor Zorg- en Techniekroute 2022

  22 oktober 2021

  Op woensdag 16 februari organiseert de gemeente de Zorg- en Techniekroute in Sliedrecht. Heeft u een bedrijf in de zorg of techniek? En wilt u leerlingen van groepen 7 en 8 een kijkje achter de schermen geven? Doe dan mee met de Zorg- en Techniekroute!

 • Subsidie Vaste Lasten Nachtsluiting Horeca

  06 oktober 2021
 • Nieuwe aansluiting A15/N3 in gebruik genomen

  05 oktober 2021

  Op donderdag 7 oktober om 05.00 uur wordt de nieuwe lus in afrit (23), vanaf de A15 (vanuit Gorinchem), naar de N3/Papendrecht in gebruik genomen. De afrit naar de N214 richting Nieuw-Lekkerland en Oud-Alblas is vanaf woensdag 6 oktober 21.00 uur tot medio november afgesloten. Deze wordt dan omgebouwd.

 • 7 oktober: Netwerkbijeenkomst 'week van ontmoeting'

  Van 30 september tot 7 oktober vind het jaarlijks terugkerende Week van Ontmoeting plaats. De coalitie 'Kom Erbij' grijpt deze kans op het thema eenzaamheid op de kaart te zetten.

 • Week 40 start sloop kiosk Burgemeester Winklerplein

  In de week van 4 oktober wordt er gestart met de sloop van de kiosk op het Burgemeester Winklerplein.