Nieuws voor ondernemers RSS icoon

Graag houden wij u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. U leest hier over bijeenkomsten, werkzaamheden en andere voor u als ondernemer interessante onderwerpen.

 • Forse uitbreiding steun- en herstelpakket

  22 januari 2021

  Veel ondernemers en werkenden worden hard getroffen door de economische gevolgen van de coronamaatregelen. Het kabinet breidt daarom het steun- en herstelpakket fors uit.

 • Start de verduurzaming van uw organisatie of bedrijf bij het Zakelijk Regionaal Energieloket!

  20 januari 2021

  Wilt u als ondernemer in de gemeente Sliedrecht uw bedrijfspand verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Het zakelijk Regionaal Energieloket is een eerste stap en bundelt alle informatie over verduurzamen voor bedrijven: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit. Want een energiezuinige bedrijfsvoering is toekomstbestendig én een slimme investering.

 • Verlenging Corona-OverbruggingsLening

  18 januari 2021

  De Corona-OverbruggingsLening (COL) voor startups, scale-ups en innovatieve MKBers is verlengd.

 • Ondernemersloket Drechtsteden

  28 december 2020

  Op 1 januari 2021 opent het Ondernemersloket Drechtsteden 'virtueel' zijn deuren. Het loket is speciaal voor zelfstandig ondernemers in de Drechtsteden.

 • KVO nieuws

  18 december 2020

  Het zijn bijzondere tijden en daarbij wordt momenteel veel van ondernemers gevraagd. We gaan op naar het einde van het jaar en gemeente, politie en brandweer brengen graag het volgende onder de aandacht. Helaas hebben zich afgelopen jaren vooral in de aanloop naar en tijdens de jaarwisseling met enige regelmaat branden voorgedaan in bedrijfscontainers. Deze branden werden onder andere veroorzaakt door vuurwerk. Deze vorm van vandalisme willen wij ook graag dit jaar voorkomen. Daarom vragen wij om uw hulp.

 • Aanscherping uitzondering winkels in de levensmiddelenbranche

  17 december 2020

  Minister Wiebes en staatssecretaris Keijzer informeren de (koepel)branches van de detailhandel en de voorzitters van VNO-NCW en MKB NL over de aanscherping van de uitzonderingen voor winkelopening.

 • Overzicht uitgezonderde contactberoepen tijdens lockdown

  15 december 2020
 • Overzicht uitgezonderde detailhandel tijdens lockdown

  15 december 2020