Netwerken in Sliedrecht

In Sliedrecht werken ondernemers veel samen. Lokaal binnen de gemeente Sliedrecht en regionaal in de Drechtsteden. Zo zijn er verschillende verenigingen voor ondernemers en winkeliers. Maar ook netwerkbijeenkomsten waar ondernemers elkaar ontmoeten.

Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen

De Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) is er voor alle ondernemers in Sliedrecht. Van ondernemers op de bedrijventerreinen tot winkeliers en zzp'ers. De VSO behartigt de belangen van alle leden en legt de verbinding tussen ondernemers en de gemeente. Bijvoorbeeld door het organiseren van bedrijfsbezoeken, informatieavonden en netwerkbijeenkomsten.
Meer informatie en lid worden: www.vso-sliedrecht.nl

Winkeliersverenigingen

Daarnaast zijn er verenigingen, waarin winkeliers uit een bepaald gebied samenwerken.

Netwerken en ontmoeten

De gemeente Sliedrecht organiseert samen met de gemeente Hardinxveld-Giessendam regelmatig een netwerkontbijt voor ondernemers. Dit ontbijt vindt meestal plaats bij een bedrijf in een van de gemeentes. Een mooie manier om andere ondernemers te ontmoeten! Via de nieuwsbrief voor ondernemers blijft u op de hoogte.

Een andere handige ontmoetingsplek is de Open Coffee Drechtsteden iedere eerste donderdag van de maand. Lees er meer over op www.opencoffeedrechtsteden.nl.

Andere netwerkorganisaties in de regio:

Stichting ANDERS

Een heel bijzonder netwerk is Stichting ANDERS. Maatschappelijk betrokken ondernemers stellen hier hun diensten, producten of talenten beschikbaar aan mensen die dat hard nodig hebben. Stichting ANDERS slaat een brug tussen mensen met een hulpvraag en ondernemers die kunnen helpen. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting ANDERS Drechtsteden.