Vrije standplaatsen

Sliedrecht heeft een nieuw standplaatsen- en ventbeleid. Dit betekent dat er meer mogelijkheden zijn om een vaste standplaats in te nemen.

De volgende locaties zijn op dit moment vrij:

  • Merwedeplein 1:  maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zondag
  • Merwedeplein 2:  maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag, zondag
  • Kerkbuurt entree Noordzijde (Frans Halstraat): maandag, dinsdag, zondag
  • Bonkelaarplein: maandag, zondag
  • Stationspark 1+2: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag

Op zondagen is het alleen mogelijk om standplaatsen in te nemen voor de verkoop van vers bereid voedsel zoals broodjes en snacks.

Het is ook mogelijk om een vergunning aan te vragen voor een niet aangewezen plaats op privéterrein. Hiervoor dient u uiteraard toestemming te hebben van de eigenaar van de grond.

U kunt voor bovenstaande locaties een aanvraag indienen middels het aanvraagformulier (pdf 184 kB). U kunt dit formulier per email versturen naar vergunningen@sliedrecht.nl. We behandelen alleen volledige aanvragen, inclusief de gevraagde bijlagen. Indien nodig zal er een loting plaatsvinden. Vergunningen zullen verleend worden tot 17 februari 2027.

De sluitingsdatum van het indienen van de aanvraag is 20 april 2022. Aanvragen die na die datum worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexandra de Bakker-Nieuwpoort via vergunningen@sliedrecht.nl of 0184-495969.