Woonwagens/woonwagenstandplaats

In Sliedrecht zijn twee plekken voor woonwagens: aan de Beyerinckstraat en de Burg. van Hofwegensingel. Wilt u hier een standplaats? Dan moet u zich inschrijven op de wachtlijst.

Op dit moment zijn er geen plaatsen beschikbaar op de woonwagenlocaties. U kunt zich wel inschrijven. Dat kan met het formulier aanvraag inschrijving wachtlijst standplaatszoekenden (pdf, 128 kB). Vul het formulier in en stuur het naar:

Gemeente Sliedrecht
Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie
Postbus 16
3360 AA Sliedrecht

Beantwoord alle vragen en vergeet niet de bijlagen mee te sturen. We kunnen uw aanvraag dan vlot afhandelen.

Wachtlijst

Op dit moment zijn er geen vrije standplaatsen. Zodra wij uw aanvraag met bijlagen hebben ontvangen, bekijken we of u voldoet aan de voorwaarden. Als dat zo is, zetten wij u op de wachtlijst. U krijgt dan een bewijs van inschrijving. Wij kunnen helaas niet zeggen wanneer u aan de beurt bent voor een standplaats.
U komt alleen in aanmerking voor een woonwagenstandplaats als u staat ingeschreven op de wachtlijst. Dat is geregeld in de Huisvestingsverordening Sliedrecht 2019.

In de Beleidsregels over de toewijzing van woonwagenstandplaatsen staat hoe burgemeester en wethouders de vrije woonwagenstandplaatsen toewijzen.