Diana Vonk

 

foto van Diana VonkGefascineerd voor de liefde & het huwelijk

Mijn fascinatie voor de liefde en het huwelijk is al op jonge leeftijd ontstaan, mede dankzij het tv-programma Love Letters. De romantiek tijdens de ontroerende aanzoeken, stralende mensen in oogverblindende trouwjurken en -pakken en bovenal de liefde die er altijd vanaf spatte! Het was natuurlijk een tv-programma, maar in de realiteit zonder camera’s blijkt dat deze aspecten altijd minstens zo groot aanwezig zijn. 

Ik kijk altijd uit naar de ceremonie. Ingetogen of juist met veel humor, het maakt eigenlijk niet uit. Ik vind het mooi om te zien als een ceremonie persoonlijk is, met ruimte voor het bruidspaar om hun liefde voor elkaar te uiten en wettelijk vast te leggen op een manier die bij hen past. En ik geniet daarbij van het geluk in de zaal: de liefdevolle blikken, de eventuele tranen van ontroering en de persoonlijke woorden uit het hart.

Dat is dan ook de reden dat ik er eigenlijk geen genoeg van kan krijgen en niks liever doe dan zelf, als Buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand, een rol vervullen om mensen tijdens de dag van hun leven te laten stralen op het moment dat zij hun liefde officieel vastleggen".

Toekomstig bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie leven toe naar een prachtige dag, waarin jullie de liefde bekronen tijdens een mooie trouwceremonie. Ieder liefdesverhaal is uniek en ik kijk ernaar uit om tijdens de ceremonie jullie verhaal en jullie liefde centraal te zetten. In een warme, ontspannen sfeer met jullie als stralende middelpunt! 

Ik kom vooraf heel graag een keer op bezoek bij jullie thuis om jullie te leren kennen en jullie verwachtingen van dé dag te horen, zodat de ceremonie aansluit bij jullie stijl en wensen. Ik luister met veel interesse naar wat jullie mij willen vertellen, zodat ik dit kan verwerken in een persoonlijke speech waarin jullie persoonlijke (liefdes)verhaal duidelijk herkenbaar is. 

Met mijn vrolijke, open, warme en spontane persoonlijkheid hoop ik ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen, zowel tijdens onze kennismaking als tijdens de ceremonie zelf. Zodat jullie optimaal kunnen genieten van dit mooie moment met elkaar en alle gasten met wie jullie dit bijzondere moment willen delen.

Mijn doel is om een waardevolle herinnering toe te voegen aan deze belangrijke dag in jullie leven!