Fred Stuij

Fred StuijPassie & Plezier

Iedere huwelijksvoltrekking is een prachtig en uniek moment voor een bruidspaar, hun gasten en de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Een trouwdag is een dag die je nooit meer vergeet en waarvan de hoogtepunten in je herinnering blijven. Samen met jullie zorg ik voor een huwelijksceremonie waar passie en plezier voor het bruidspaar van mijn kant centraal staan

Bruidspaar,

Jullie hebben het voornemen om samen een huwelijk aan te gaan. Voor deze mooie dag is heel veel te regelen. Druk, maar wel erg leuk om naar de trouwdag toe te leven.

Een belangrijk moment van die dag is de huwelijksvoltrekking. Samen voor de ambtenaar van de burgerlijke stand jullie ja-woord geven. Misschien een beetje spannend maar dat hoort er bij op zo’n dag. Immers het is een belangrijke stap in jullie leven en voor de toekomst. Jullie staan op de trouwdag letterlijk en figuurlijk centraal. Alles draait om jullie en natuurlijk een onvergetelijke huwelijks ceremonie.

Als Buitengewoon Ambtenaar van de burgerlijke Stand wil ik mij graag aan jullie voorstellen

Mijn naam is Fred Stuij en geboren en getogen in Sliedrecht en al 23 jaar (2022) met heel veel passie en plezier werkzaam als trouwambtenaar in Sliedrecht en daar buiten. Mijn uitgangspunt is dat dé dag van je leven in alle opzichten moet slagen. Ik voel me daarom zeer betrokken bij het mede organiseren van jullie belangrijke moment in de trouwzaal. De afgelopen 20 jaar was ik actief met het verzorgen van trainingen criminaliteitspreventie voor het bedrijfsleven en de detailhandel. Het verzorgen van presentaties is mij daarom op het lijf geschreven. Daarnaast was ik 15 jaar voorzitter van de Historische Vereniging Sliedrecht. 

Als jullie de keuze maken voor mij, wil ik jullie graag beter leren kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Ik maak een huwelijkstoespraak spontaan.en herkenbaar voor jullie en jullie gasten.  
Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten.