Helen Soeters-Steglich

Helen Soeters

Bruidspaar, ik wil mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Helen Soeters – Steglich, en ik ben geboren op 18 november 1947 te Paramaribo / Suriname. Vanaf mei 1972, woon ik met heel veel plezier, in de gemeente Sliedrecht. Ik ben gehuwd; mijn man en ik hebben vier kinderen en zeven kleinkinderen

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het basisonderwijs. Als locatiemanager mocht ik leiding geven aan een leuk team en op sommige dagen stond ik voor groep 8. Ik ben op 1 januari 2007 gestopt met werken. Niet omdat ik het werken niet meer leuk vond, maar omdat ik gebruik mocht maken van de regeling om vervroegd uit te treden.

Sinds een paar jaar, mag ik ook de functie vervullen, van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Sliedrecht.

Ik ben blij wanneer ik gevraagd word, en ik verheug me altijd weer op de voorbereiding en de huwelijksplechtigheid. Ieder bruidspaar is uniek en iedere huwelijksvoltrekking is steeds weer een bijzondere aangelegenheid. Het is prettig, een paar weken voor de mooie dag, een afspraak te maken met het bruidspaar. In een goed gesprek ik probeer, het paar te leren kennen en samen met hen bepaal ik de inhoud van de huwelijkstoespraak. Zij mogen al hun wensen kenbaar maken en ik vertel het één en ander over de huwelijksvoltrekking. Het is belangrijk, dat de ceremonie mooi, stijlvol en feestelijk verloopt.

Om er voor te zorgen dat mijn toespraak een nog persoonlijker tintje krijgt, neem ik graag contact op met de ceremoniemeester of naaste familieleden om leuke / gezellige dingen van het paar te weten te komen.

Nog iets over mijzelf; ik ben spontaan, houd van gezelligheid en een vlot gesprek. Ik heb een passie voor muziek. Andere hobby’s zijn lezen, tuinieren en “lekker” koken.

Misschien tot ziens !!!