Joop de Vries

Joop de Vries

Hallo aanstaand bruidspaar,

Jullie huwelijksdag is ongetwijfeld een belangrijk moment in jullie leven.

Als trouwambtenaar wil ik daarbij naar mijn vermogen en met spontane inzet mijn bijdrage daaraan geven. Het gaat om jullie en daar wil ik mijn toespraak en begeleiding volledig op richten. Geen ambtelijke taal maar een persoonlijke gerichte toespraak want ieder bruidspaar en ook jullie zijn voor mij uniek. Daarvoor heb ik als het mogelijk is vooraf met jullie een gesprek om zo elkaar beter te leren kennen en wat jullie wensen zijn rond de huwelijksvoltrekking en de toespraak.

Nu mijn gegevens: Mijn naam is Joop de Vries, ik ben al wat ouder en ongeveer 20 jaar trouwambtenaar. Al meer dan 50 jaar woon ik in Sliedrecht. Getrouwd , 2 zoons en  2 schoondochters en heel dankbaar 4 lieve kleindochters. Dus heb ik de mooie titel van Opa.

Ik ben meelevend lid van de Hervormde Gemeente (Grote Kerk) hier in Sliedrecht. In het verleden veel vrijwilligerswerk gedaan voor, kerk,  school en sportverenigingen en op sociaal terrein. Momenteel ben ik nog vrijwilliger in verpleeghuis Waerthove. In mijn werkzame leven was ik  eerst bij de marine en daarna heel veel jaren bij de politie. Mijn interesses gaan ook uit naar de geschiedenis in zijn algemeenheid maar specifiek ook naar Sliedrecht en de Alblasserwaard.  Daarnaast ben ik een sportliefhebber en vooral schaatsen en heb  2x het kruisje behaald van de Elfstedentocht.

Ik hoop met mijn ervaring een spontane en persoonlijke invulling te geven op jullie trouwdag.