Joop de Vries

Joop de Vries

Hallo, bruid en bruidegom.

Als trouwambtenaar wil ik graag meewerken aan jullie trouwdag en daarom hier iets over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Joop de Vries, ik woon met mij vrouw al meer dan 40 jaar in Sliedrecht en voel me hier geweldig thuis. We hebben samen twee zoons en twee schoondochters en een kleindochter.

Ik ben in veel maatschappelijke zaken geïnteresseerd en zet mij in als vrijwilliger. Verder meelevend lid van Nederlands Hervormde Gemeente, Bestuurslid bij het Griendencollege. Tijdens mijn arbeidzame leven heb ik gevaren bij de marine en daarna 34 jaar mij dienstbaar gemaakt bij de politie (ook in Sliedrecht).

Mijn hobby’s zijn: sporten, schaatsen, volleybal, voetbal. Bezoeken van markten en veilingen. Reizen, lezen en muziek. Marktjes en veilingen aflopen waar antiek te vinden is. Maar vooral ook mijn kleindochter Lisa.

Mijn werkwijze: Als trouwambtenaar wil ik altijd de trouwplechtigheid naar uw wensen en verwachtingen en stijl laten verlopen. Ik houd niet van een ambtelijke toespraak maar van een toespraak waarin u herkenning terugvindt en die op u van toepassing is.

Dat kan in stijl, ingetogen maar ook met humor zijn. De lach en de traan horen en soms ook bij. Maar uw wens staat voorop en dat probeer ik zo goed mogelijk uit te voeren. Als het mogelijk is zou ik dan ook graag vooraf met u kennismaken in uw eigen omgeving zodat we alles met elkaar kunnen doorspreken en niet voor verrassingen komen te staan