Tom Pauw

Tom Pauw

Tom Pauw, volledige naam Thomas Pieter.

Ik ben geboren op 20 januari 1963 in Arnhem, twee dagen na de Elfstedentocht, dus het was koud toen ik ter wereld kwam. Sinds 1970 woon ik in Sliedrecht, waar ik inmiddels 4 keer verhuisd ben. Sinds 1996 ben ik getrouwd en woon nu samen met mijn vrouw Anjo en haar kinderen/mijn stiefkinderen in de Fuutstaat.

Na mijn schooltijd ben ik in 1984 gaan werken bij een pensioenadviesbureau in Rotterdam. Ondanks allerlei overnames, naamsveranderingen, functiewijzingen werk ik daar nog steeds als pensioenconsultant voor middel grote bedrijven in Nederland.

In de ’90 jaren heb ik ruim 8 jaar in de gemeenteraad gezeten voor Progressief Sliedrecht en vanuit die hoedanigheid ben ik in 1993 ambtenaar van de burgerlijke stand geworden. Ik doe het als hobby voor diegenen die het graag willen en het mij ook agendatechnisch uitkomt.

Mijn motto is altijd richting het bruidspaar – het is jullie dag, dus zeg maar hoe je het wilt hebben. Ik hou van een luchtige, gezellig huwelijk waarbij een ieder het naar zijn zin heeft.

Naast werken ben ik actief in de sportwereld vooral de voetballerij waar ik al jaren diverse bestuursfunctie bekleed en wekelijks nog actief ben in het zwarte pak.