Drie kunstexposities in Sliedrechts Museum

Zet dit in mijn agenda

Het Sliedrechts Museum heeft ook dit jaar drie kunstexposities gepland. Diverse kunstenaars laten dan hun werk zien. De eerste kunstexpositie loopt van 4 mei tot en met 22 juni 2024.

Van
zaterdag 04 mei, 2024
Tot
zaterdag 22 juni, 2024
Locatie
Sliedrechts Museum, Kerkbuurt 99-101

Dan zijn de werken te zien van Sita de Kam, Ton Vermeulen en Adri Stam. Sita de Kam maakt kunst met behulp van mixed media collages van papier, monoprint en linodruk. Ton Vermeulen heeft tegenwoordig zijn atelier bij DOOR in Dordrecht. Zijn schilderijen zijn een zoektocht naar compositie, balans en sfeer. Adri Stam, befaamd om zijn Biesbosch schilderijen op A4-formaat, levert een staaltje fijnschilderkunst met bijzondere doorkijken naar de natuur.

Het is volgens het Sliedrechts Museum een veelzijdige expositie met zeer diverse werken van deze drie kunstenaars en zeker de moeite waard om te komen bekijken. Naast deze kunstwerken is een groot houten beeld te zien, gemaakt door Henk van Bennekum. Henk is onder meer bekend van de pyloon aan de Adriaan Volkersingel. Meer van zijn werk zal te zien zijn in de derde expositie in deze reeks.

Meer informatie: https://www.sliedrechtsmuseum.nl/