Taptoe Droom van Fans

Optredens van Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers, Show- en Marchingband D.V.S. Katwijk, Drum- en Showfanfare Jong Advendo Sneek, Showharmonie OBK Rhenen, M.E.T.R.O. Band Scheveningen, Drumband Blij Met Muziek Haarlem

Evenement is afgelopen.

Datum
zaterdag 08 juni, 2024 van 18:45 tot 23:00
Locatie
Terrein ASVZ, Touwbaan 1, Sliedrecht

Zaterdag 8 juni is het dan zover. Dan gaat een droom van de bewoners van ASVZ in Sliedrecht in vervulling. ASVZ zet zich in om mensen met een beperking te ondersteunen om het gewone leven te ervaren. En muziek speelt hierin een belangrijke rol. Daarom heeft de Stichting Droom van een Fan besloten om een Taptoe voor hen te organiseren. Naast de bewoners, personeel en vrijwilligers is natuurlijk iedereen van harte welkom.

Medewerking wordt verleend door verstandelijk beperkten Drumband Blij met Muziek uit Haarlem, Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers, Show & Marchingband Jong D.V.S. uit Katwijk, Jong Advendo uit Sneek en de M.E.T.R.O. Band uit Scheveningen. Al met al, een zeer gevarieerd programma.

Dit alles zal plaats vinden op het terrein van ASVZ aan de Touwbaan 1 in Sliedrecht. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Parkeren op het terrein is niet mogelijk. Dit kan bij Sporthal De Basis. Volg vanaf daar de bewegwijzering naar het taptoeterrein.

Exact om 19.30 uur gaat de Taptoe van start. U kunt het terrein betreden vanaf 18.45 uur. De entree is gratis.

Meer informatie kunt u vinden op www.droomvaneenfan.nl.

TJKGJ