Werk aan de weg

De gemeente Sliedrecht is het hele jaar door bezig met onderhoud aan wegen en groen. Soms zijn hiervoor tijdelijke wegomleidingen nodig. U vindt hier een overzicht van het 'werk aan de weg'.

Buiten bezig in Sliedrecht

Buitenbezig week 47

Wegomleidingen

 1. Wekelijkse afsluiting Burg. Winklerplein vanaf woensdag 6 mei 2020
  Voor de weekmarkt is er in verband met coronamaatregelen een uitbreiding nodig. Daarom vindt er iedere week een afsluiting van de westelijke verbindingsweg plaats.
   
 2. Middelste deel Grevelingenlaan en Krammerstraat in 3 fases afgesloten voor al het verkeer van maandag 25 oktober t/m vrijdag 24 december

  In verband met herstraatwerkzaamheden.

 3. Noordelijk deel P.C. Hooftlaan tussen de Rembrandtlaan en de P.A. de Genestetstraat afgesloten voor al het verkeer t/m vrijdag 24 december.
  In verband met herstraatwerkzaamheden.

 4. Vogelbuurt-zuid diverse straten afgesloten van 27 september t/m 23 december
  In verband met vervanging riolering.
  Betreft de straten Reigerlaan, Roerdompstraat, Nachtegaallaan, Meerkoetstraat en Kievitlaan die in fases worden afgesloten.

 

N3/A15/A16: aanpak Drechtsteden

Er staan regelmatig files in en rond de Drechtsteden. Om het verkeer beter te laten doorstromen, pakt Rijkswaterstaat samen met provincie en gemeenten het wegennet in dit gebied aan. Hiermee vergroten we de doorstroming en bereikbaarheid van de regio. Naast de N3 worden ook de aansluitende snelwegen A15 en A16 aangepakt. Meer informatie en laatste updates vindt u op N3 werkzaamheden.

 

Overige werkzaamheden, op diverse plaatsen: 

 • heesters en hagen knippen en scheren
 • bomen controleren op veiligheid en gezondheid
 • vegen met veegwagen 
 • zwerfvuil verwijderen
 • bomen snoeien
 • onkruidbestrijding in de Grienden (week 37 en 38)