Werk aan de weg

De gemeente Sliedrecht is het hele jaar door bezig met onderhoud aan wegen en groen. Soms zijn hiervoor tijdelijke wegomleidingen nodig. U vindt hier een overzicht van het 'werk aan de weg'.

Buiten bezig in Sliedrecht

Buitenbezig week 37

Wegomleidingen

 1. Wekelijkse afsluiting Burg. Winklerplein vanaf woensdag 6 mei 2020
  Voor de weekmarkt is er in verband met Corona maatregelen een uitbreiding nodig. Daarom vindt er iedere week een afsluiting van de westelijke verbindingsweg plaats.
   
 2. Thorbeckelaan-noordzijde tussen Dr. Schaepmanstraat en De Savornin Lohmanlaan t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer. Thorbeckelaan tussen De Savornin Lohmanlaan en rotonde Stationsweg vanaf maandag 12 juli t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer.
  In verband met werkzaamheden t.b.v. aanleg warmtenet. Staatsliedenbuurt is alleen bereikbaar via de rotonde Simon Stevinstraat en Savornin Lohmanlaan.
   
 3. Scheldelaan, oostelijk deel Grevelingenlaan en Volkerakstraat in 5 fases afgesloten voor al het verkeer van maandag 30 augustus t/m vrijdag 29 oktober.
  In verband met herstraatwerkzaamheden.
   
 4. Noordelijk deel IJsbaan in delen afgesloten voor al het verkeer van maandag 30 augustus t/m vrijdag 29 oktober.
  In verband met herstraatwerkzaamheden.
   
 5. Zuidelijk deel P.C. Hooftlaan tussen de Rivierdijk en de P.A. de Genestetstraat afgesloten voor al het verkeer van maandag 13 september t/m vrijdag 12 november.
  In verband met herstraatwerkzaamheden.

Asfalteringswerkzaamheden op diverse looppaden in de parken en klein onderhoud op enkele wegen in de weken 36 t/m 39.
In verband met herstel/onderhoud.

 

 

N3/A15/A16: aanpak Drechtsteden

Er staan regelmatig files in en rond de Drechtsteden. Om het verkeer beter te laten doorstromen, pakt Rijkswaterstaat samen met provincie en gemeenten het wegennet in dit gebied aan. Hiermee vergroten we de doorstroming en bereikbaarheid van de regio. Naast de N3 worden ook de aansluitende snelwegen A15 en A16 aangepakt. Meer informatie en laatste updates vindt u op N3 werkzaamheden.

 

Overige werkzaamheden, op diverse plaatsen: 

 • heesters en hagen knippen en scheren
 • bomen controleren op veiligheid en gezondheid
 • vegen met veegwagen 
 • zwerfvuil verwijderen
 • bomen snoeien
 • onkruidbestrijding in de Grienden (week 37 en 38)