Werk aan de weg

De gemeente Sliedrecht is het hele jaar door bezig met onderhoud aan wegen en groen. Soms zijn hiervoor tijdelijke wegomleidingen nodig. U vindt hier een overzicht van het 'werk aan de weg'.

Buiten bezig in Sliedrecht

Buitenbezig week 21

Wegomleidingen

 1. Wekelijkse afsluiting Burg. Winklerplein
  Voor de weekmarkt is er iedere week een afsluiting van de westelijke verbindingsweg.
   
 2. Kruising Craijensteijn met Prinsenweer/Benedenveer afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer op dinsdag 6 juni 2023 van 07.00 tot 16.00 uur.
  I.v.m. asfalteren nieuwe toplaag.

 3. Geheel Nijverwaard-west vanaf de Brunningsstraat vindt er onderzoek plaats aan de  riolering van woensdag 31 mei t/m dinsdag 20 juni.
  Tijdens dit onderzoek wordt er door middel van geluid, rook en kleurstof gekeken op welk rioolstelsel de lozingstoestellen (toilet etc.), de daken en de terreinen op aangesloten zitten.
  Let op! Wanneer u tijdens de genoemde periode rook ziet, kan dit te maken het met de onderzoekswerkzaamheden.  Dit betekend dat er niet altijd sprake is van brand. Wij vragen u alert te zijn en niet meteen het noodnummer te bellen.

Werkzaamheden Delta Netwerk

Delta Netwerk is gestart met de aanleg van glasvezel door geheel Sliedrecht.

Vooraf aan de werkzaamheden worden bewoners via de folder "We gaan graven!" van Delta Netwerk geïnformeerd. De folder gaat over de werkzaamheden wanneer deze in de straat gaan plaatsvinden.

De verwachting is dat Delta Netwerk medio juli gereed is met deze werkzaamheden.
Voor informatie/vragen kunt u rechtstreeks bellen met Circet 088-1818191 of mailen deltafibernetwerk@circet.nl.

Bekijk hier de laatste wegomleidingen en afzettingen.

Aanleg warmtenet

Begin 2018 is in Sliedrecht een begin gemaakt aan het realiseren van een volledig energieneutrale gemeente. Samen met bewoners, HVC, Tablis Wonen, Stedin en het Regionaal Energieloket werkt de gemeente aan een duurzame toekomst. Dat doen we onder andere door stap voor stap van het aardgas af te gaan. Zo verminderen we de uitstoot van broeikassen. Lees meer op de projectwebsite aanleg warmtenet HVC.

Heb je vragen over de aanleg van ons warmtenet in Sliedrecht of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden? Stuur een e-mail naar warmtenet.midden@hvcgroep.nl.

Overige werkzaamheden, op diverse plaatsen: 

 • bomen controleren op veiligheid en gezondheid
 • vegen met veegwagen 
 • zwerfvuil verwijderen en bomen snoeien
 • onkruidbestrijding
 • maai werkzaamheden