Volkstuinen

De gemeente Sliedrecht heeft een volkstuinencomplex aan de Lijsterweg. Dit complex is in zijn totaliteit verhuurd aan de Volkstuindersvereniging Sliedrecht, die dit beheert. Ook heeft de gemeente een volkstuinencomplex aan de Parallelweg (ten noorden van station Sliedrecht), dat de gemeente zelf beheert.

Hoe vraag ik een volkstuin aan?

Om in aanmerking te komen voor het huren van een volkstuin op het gemeentelijk complex aan de Lijsterweg neemt u contact op met: Volkstuindersvereniging Sliedrecht Secretariaat: de heer W. Schram, Weresteijn 32, 3363 BN Sliedrecht.

Om in aanmerking te komen voor het huren van een volkstuin op het gemeentelijk complex aan de Parallelweg neemt u contact op met de gemeente Sliedrecht: de heer C. van der Vinden, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht, c.vandervinden@sliedrecht.nl. Voor het huren van een volkstuin op dit complex bestaat er momenteel een wachtlijst.

Welke wetgeving is van toepassing?

De volgende wetgeving is van toepassing:

Waar kan ik meer informatie krijgen?

Voor meer informatie stelt u uw vraag aan de Volkstuinvereniging Sliedrecht via telefoonnummer (0184) 421 376, of aan de gemeente Sliedrecht via telefoonnummer (0184) 49 59 22.