Vervanging Veld-D VV Sliedrecht

De gemeente Sliedrecht gaat over tot de vervanging van Veld-D bij VV Sliedrecht. Dit project wordt uitgevoerd om de kwaliteit en speelbaarheid van het veld te verbeteren, wat ten goede zal komen aan de sportfaciliteiten voor de leden van VV Sliedrecht.

Waarom

Het project wordt uitgevoerd om de kwaliteit en veiligheid van het sportveld te verbeteren. Het bestaande veld vertoont tekenen van slijtage en voldoet niet meer aan de vereisten voor optimale speelbaarheid. Het doel is om een hoogwaardig, duurzaam en veilig sportveld te realiseren voor de lokale voetbalvereniging en haar leden.

Werkzaamheden

De voorbereidende werkzaamheden voor de vernieuwing van voetbalveld D van VV Sliedrecht zijn gestart. Momenteel worden bestekken opgesteld en het ontwerp van het nieuwe veld wordt uitgewerkt. In de zomer van 2024 zal het nieuwe veld daadwerkelijk worden aangelegd. Deze voorbereidingen zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat het nieuwe veld voldoet aan alle technische specificaties en aan de wensen van de club en de spelers. De vernieuwing van Voetbalveld D zal een belangrijke upgrade zijn voor VV Sliedrecht en zal bijdragen aan de kwaliteit van de sportfaciliteiten voor de leden en de lokale gemeenschap.

Periode

Het project gaat van start in Q1 2024-Q3 2024 en zal naar verwachting worden afgerond tegen september 2024.

Locatie

Vervanging veld D VV Sliedrecht


Betrokken partijen

  • Gemeente Sliedrecht
  • VV Sliedrecht
  • Ingenieursbureau Drechtsteden

Contact

Heeft u vragen over dit project? Neem contact op met projecten@sliedrecht.nl.