Vervanging riool en gemaal Leeghwaterstraat

De gemeente Sliedrecht gaat het gemaal en de riool in de Leeghwaterstraat vervangen. Aannemer de Kuiper Infrabouw is in juni 2024 gestart met de werkzaamheden in de Leeghwaterstraat in Sliedrecht. Dit wordt gedaan in opdracht van de gemeente Sliedrecht.

Waarom

Het gemaal en de riolering worden vervangen omdat deze in slechte staat zijn. Het gemaal is een machine om water weg te pompen. Het transporteert het rioolwater onder de A15 door. De aanliggende riolering op de kruising is ook in zeer slechte staat en wordt ook gelijk vervangen. Omdat de Leeghwaterstraat op termijn in zijn geheel opnieuw wordt ingericht, zal het bestaande straatwerk hergebruikt worden.

Planning

De werkzaamheden zijn gestart op maandag 17 juni 2024. Er wordt doorgewerkt tot 26 juli 2024. Na de bouwvakantie, op maandag 19 augustus worden de werkzaamheden hervat. De werkzaamheden duren tot 25 oktober 2024.

Bereikbaarheid

De winkels blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden. Auto’s volgen de omleiding via de gele borden.
Via de bouwapp kunt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden.

Vragen?

Omgevingsmanager Sanne van der Vorm is het aanspreekpunt tijdens het project en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij is op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via het contactformulier op De BouwApp, telefoonnummer 085-1302321 of via het e-mailadres leeghwaterstraat@deomgevingsverbinder.nl.

BouwAppVolg het project via De BouwApp

Via De BouwApp houden wij u met regelmaat op de hoogte van het laatste nieuws.
U kunt De BouwApp gratis downloaden in uw appstore.

Downloadinstructies De BouwApp

Download en installeer:

  1. Ga naar ‘Ontdek’
  2. Typ: ‘Leeghwaterstraat’
  3. Selecteer het project
  4. Klik op ‘Volgen’

Locatie

20220537-D13 v0 (bst-bovengronds)

Betrokken partijen

  • Ingenieursbureau Adcim B.V.
  • De Kuiper Infrabouw

Contact

Heeft u vragen over dit project? Vul dan ons contactformulier in of neem contact op met projecten@sliedrecht.nl, daarnaast is ook via de bouwapp de omgevingsmanager van de aannemer te bereiken.