Reactieplatform laadpalen is nu live

Waar wilt u een laadpaal in uw wijk of in de gemeente hebben? Geef het aan op het digitale platform, dit kan tot en met juni 2023. Op het platform kunt u ook aangeven waarom een locatie wel of niet goed is en kunt u uw reactie geven.

Om de komende jaren het netwerk van openbare laadpalen uit te breiden heeft de gemeente een plankaart opgesteld. Hierin staan alle voorgestelde locaties voor toekomstige laadpalen. Deze plankaart met mogelijke locaties is omgezet in een openbare, digitale en interactieve kaart gemaakt waarop u als inwoner kan reageren. Wij horen graag van u welke locatie(s) u geschikt vindt voor een laadpaal. Op basis van uw reactie onderzoeken we of aanpassingen van de plankaart nodig zijn.

Het participatieplatform is inmiddels offline. De plankaart met de bevestigde locaties voor laadpalen (pdf, 4.017 kB) kunt u hier bekijken.

denk mee over laadpalen

Ophalen reacties en verbeteren plankaart

Na het sluiten van de reactieperiode (14 juni), bekijkt de gemeente alle binnengekomen reacties. Vanaf dan nemen we alle binnengekomen reacties in overweging om per locatie de afweging te maken of de plankaart moet worden aangepast. Mogelijk worden er dan nog locaties verplaatst of verwijderd.