Nieuwe locatie DrechtwerkActief geopend

Afgelopen vrijdag 9 juni openden wethouder Cees Paas, directeur Bram van den Boogaart en afdelingshoofd locatie Sliedrecht Marina van de Broek samen de nieuwe locatie van DrechtwerkActief op de Leeghwaterstraat 33.

Na meer 40 jaar gevestigd te zijn geweest op het terrein van het ASVZ/ Merwebolder was deze verhuizing een hele grote stap met veel impact. “Maar wat zijn we ongelooflijk dankbaar met deze mooie locatie“, aldus directeur DrechtwerkActief Bram van den Boogaart. "Dankbaar voor de klanten en de medewerkers dat we in Sliedrecht kunnen blijven en op deze manier kunnen blijven zorgen dat iedereen mee kan blijven doen.”  

Wethouder Cees Paas voegde hieraan toe; “We zijn blij dat DrechtwerkActief op deze wijze in Sliedrecht kan blijven en ook erg blij met samenwerking met Bonkelaarhuis. Bram heeft de deur bij ons als college plat gelopen en gelukkig maar! Want we zijn trots op de meerwaarde die op deze wijze ontstaat.”

Wethouder Paas deed afsluitend een belangrijke oproep; “DrechtwerkActief kan alleen bestaan als er werk is. Drechtwerk heeft werk nodig. Bij deze dan ook een oproep aan al onze Sliedrechtse ondernemers: Steun en kijk creatief naar het eigen werk dat door Drechtwerk wordt gedaan. Samen kunnen we het maken!”

Wilt uw bedrijf ook sociaal ondernemen?

Of komt uw bedrijf handen tekort en wilt u graag meer weten of werk uitbesteden? Neem gerust contact op met Isa Cueto, contactpersoon voor Drechtwerk via telefoonnummer 078 - 652 5243. Een e-mail sturen kan ook naar isacueto@drechtwerkactief.nl. Op www.drechtwerkactief.nl leest u meer over Drechtwerk.

Drechtwerk1