Nieuws RSS icoon

Laatste nieuwsberichten van de gemeente Sliedrecht.

 • NL-Alert controlebericht 8 juni ook op NS-vertrekborden te zien

  03 juni 2020

  Maandag 8 juni rond 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Het NL-Alert controlebericht ontvang je op je mobiel. Daarnaast is het NL-Alert controlebericht te zien op steeds meer digitale reclameschermen en digitale vertrekborden van bus, tram en metro en vanaf nu ook op digitale vertrekborden van de NS.

 • 1 tot 7 juni: Week van de Jonge Mantelzorger

  03 juni 2020

  Deze week is het de Week van de Jonge Mantelzorger. In deze week sluit Het Bonkerlaarhuis/Mantelzorgpunt en Gemeente Sliedrecht aan bij de landelijke campagne ‘Deel je zorg’ om jonge mantelzorgers aan te moedigen over de zorg te praten.

 • Testen op het coronavirus

  03 juni 2020

  Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, kan vanaf 1 juni via het landelijk nummer 0800-1202 een afspraak maken om zich te laten testen bij de GGD.

 • Kom Erbij en Doe mee

  27 mei 2020

  De werkgroep ‘Kom Erbij' in Sliedrecht zet zich al jaren in voor het thema eenzaamheid. Door de coronacrisis krijgen acties en processen die dit jaar worden ingezet een corona-jasje aan. Heeft u, als organisatie, vereniging, instelling of bedrijf, ideeën en/of tips? Kom Erbij en doe mee!

 • Corona-aanpak: de volgende stap

  20 mei 2020

  Zolang het coronavirus onder controle blijft, komt er stap voor stap meer ruimte. Per 1 juni kunnen we in Nederland opnieuw enkele maatregelen versoepelen: ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’.

 • Testen op het coronavirus

  20 mei 2020

  Werkt u in het onderwijs, als sporttrainer of heeft u een contactberoep? Of bent u bijvoorbeeld mantelzorger of vrijwilliger in de palliatieve zorg thuis? Ook niet-professionele zorgverleners kunnen zich nu laten testen op het coronavirus.

 • Blije gezichten dankzij gratis fietscheck van Bolderbikes

  18 mei 2020

  Begin april konden inwoners met een laag inkomen gratis een veiligheidscheck krijgen voor hun fiets. Een mooi initiatief van ASVZ locatie Bolderbikes, in samenwerking met de Voedselbank Sliedrecht.

 • Verlenging uitstel van betaling voor gemeentelijke belastingen

  18 mei 2020

  De medio maart ingevoerde uitstelregeling voor de betaling van gemeentelijke belastingen 2020 wordt automatisch verlengd tot 1 september 2020. Dit geldt alleen voor hen die eerder een aanvraag hebben ingediend.

 • Operatie Steenbreek!

  14 mei 2020

  Steen eruit, plant erin! Kuipers Infra deelde vorige week planten uit in Vogelbuurt-Noord.

 • Terugblik MIRT-Verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem

  19 mei 2020

  Op 6 en 7 mei 2020 heeft het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in totaal vier online informatiebijeenkomsten georganiseerd over de stand van zaken van de MIRT-Verkenning. De online bijeenkomsten in de vorm van een webinar zijn goed bezocht met positieve reacties.