Nieuws RSS icoon

Laatste nieuwsberichten van de gemeente Sliedrecht.

 • Ook Sliedrecht gaat samen aan de slag met de Regionale Energiestrategie

  10 juli 2020

  In de regio Drechtsteden worden vóór 2030 minimaal 12.000 woningen aardgasvrij en aangesloten op een warmtenet. Ook gaat de Drechtstedengemeenten samen onderzoeken op welke plekken duurzame energie (in de vorm van zonne- en windenenergie) opgewekt kan worden.

 • Begraafplaats

  Uitbreiding van de begraafplaats om de begraafcapaciteit binnen de gemeente Sliedrecht in de komende decennia toereikend te houden. Met de uitbreiding van de begraafplaats wordt ook een aantal bijkomende opgaven gerealiseerd.

 • Gemeente in gesprek over nader onderzoek bij optreden kanker in Sliedrecht

  10 juli 2020

  Sliedrecht, 9 juli 2020; In Juni werd in Sliedrecht het rapport 'Het optreden van kanker in Sliedrecht' aan de gemeenteraad aangeboden. Het rapport en de conclusie was voor de PvdA fractie aanleiding om verdere vragen te stellen aan het college over dit onderwerp.

 • Inschrijfavonden diplomazwemmen

  09 juli 2020

  Maandag 13 juli houdt de gemeente een bijeenkomst over het diplomazwemmen. Alle ouders van kinderen die in april, mei en juni 5 jaar zijn geworden, hebben hierover een brief gehad. Ook ouders die al eerder een uitnodiging hebben gehad, zijn welkom. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie en kunt u uw kind inschrijven voor het diplomazwemmen.

 • IJsbaanterrein weer open

  09 juli 2020

  Het IJsbaanterrein is weer elke dag open als sportterrein. Ook de skeelerbaan is weer beschikbaar. Natuurlijk gelden de RIVM-maatregelen rondom corona.

 • Help jij als energiecoach mee aan een duurzame toekomst?

  09 juli 2020

  Sliedrecht gaat op weg naar een aardgasvrije toekomst. Inwoners spelen hierbij een onmisbare rol. Hoe maken zij de overstap naar een andere manier van verwarmen? En hoe kunnen zij alvast energie besparen? De energiecoach helpt!

 • Buurtbemiddeling

  09 juli 2020

  Ervaart u overlast van uw buren? En lukt het u niet goed om samen een gesprek te voeren? Neem contact op met buurtbemiddeling!

 • Werkzaamheden kruising Rembrandtlaan – Lijsterweg van start

  06 juli 2020

  Vanaf maandag 6 juli wordt er gewerkt aan de kruising Rembrandtlaan – Lijsterweg in Sliedrecht. Dit is de laatste van de drie kruisingen aan de Rembrandtlaan die aangepast wordt.

 • Grote brand Calandstraat

  05 juli 2020

  In de nacht van 4 op 5 juli heeft op industrieterrein Nijverwaard een grote brand gewoed. De brand brak rond 4.30 uur uit in een loods van Seats & Sofas aan de Calandstraat. De brand is inmiddels volledig onder controle.

 • Negen Sliedrechtse koninklijke onderscheidingen alsnog uitgereikt

  09 juli 2020

  Vanmiddag werden in Sliedrecht negen koninklijke onderscheidingen uitgereikt. De onderscheidingen werden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in partycentrum De Lockhorst.