Commerciële partijen bieden diensten aan die u voordeliger of zelfs gratis bij de gemeente regelt. Heeft u vragen? Bel dan 14 0184.

Nieuws RSS icoon

Laatste nieuwsberichten van de gemeente Sliedrecht.

 • Koninklijke onderscheidingen bij Brandweer Sliedrecht uitgereikt

  23 november 2020

  Vrijdag 20 november 2020 ontvingen acht leden van de vrijwillige brandweer in Sliedrecht hun koninklijke onderscheidingen. Burgemeester Dirk van der Borg reikte de versierselen op coronaveilige wijze uit in de brandweerkazerne aan de Middeldiepstraat. Alle decorandi werden lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 • Vergroten capaciteit begraafplaats, in stappen naar de uitvoering

  20 november 2020

  Net voor het zomerreces heeft de gemeenteraad een besluit genomen over de uitbreiding van de begraafplaats en de realisatie van een nieuw beheerdersonderkomen. Eind dit jaar zal de aanbestedingsprocedure voor het uitbreiden van de capaciteit op de begraafplaats starten.

 • Geef uw mening: veiliger, sneller en comfortabeler fietsen in de regio

  19 november 2020

  De drie gemeenten: Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem, het waterschap Rivierenland, de provincie Zuid-Holland en de Fietsersbond willen de regio aantrekkelijker maken om te fietsen. Fietsen is goed voor de gezondheid, het milieu en de bereikbaarheid van de regio. Om de regionale fietspaden te verbeteren hebben we uw hulp nodig.

 • Compliment voor alle ondernemers!

  19 november 2020

  Vrijdag 20 november is het de 'Dag van de Ondernemer'. Vorig jaar zetten we op die dag Vlot Logistics en Verhuizingen, The Hub Company, Melson Groep en Get Healthy in het zonnetje als 'bedrijf van het jaar'.

 • De bladkorven staan er weer!

  19 november 2020

  De gemeente is in november gestart met bladruimen per buurt en het plaatsen van bladkorven. Zo lang er bladeren van de bomen vallen houdt de gemeente doorgaande wegen en fietspaden zo goed mogelijk bladvrij.

 • Nieuwe noodverordening van 18 november

  19 november 2020

  Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, zijn er regels. Die regels moeten, als dat nodig is, gehandhaafd kunnen worden. Daarom geldt er sinds 15 maart een noodverordening. Sinds 18 november is er een nieuwe noodverordening.

 • Gedeeltelijke lockdown gaat verder

  18 november 2020

  Het aantal coronabesmettingen daalt. Dat is goed nieuws. We houden ons goed aan de maatregelen, en dat heeft effect. Maar we zijn er nog niet. Daarom is het van belang dat we de gedeeltelijke lockdown voortzetten. We blijven het aantal contactmomenten en reisbewegingen beperken. We blijven de basisregels toepassen. En proberen elkaar door deze lastige periode heen te helpen.

 • Op weg naar een nieuwe burgemeester

  17 november 2020

  De gemeente Sliedrecht is op zoek naar een nieuwe burgemeester. De vacature is ontstaan door het vertrek van burgemeester Van Hemmen. Momenteel heeft Sliedrecht een waarnemend burgemeester, de heer Van der Borg.

 • Het is weer herfst. De bladeren vallen weer. Tijd om blad te ruimen, waar nodig

  11 november 2020

  De gemeente is in november gestart met bladruimen per buurt en het plaatsen van bladkorven. Gelijktijdig met het opruimen van het blad komt de kolkenreiniger langs voor de jaarlijkse reiniging van de kolken (putten in de stoeprand). U kunt ons helpen door, indien mogelijk, uw auto ergens anders te parkeren als we in uw straat aan het werk zijn.

 • Verlichting kapot? Meld het met Fixi!

  11 november 2020

  De dagen worden korter en de avonden langer. De straatlantaarns op straat gaan daarom steeds vroeger aan. Doet de straatverlichting het niet? Dan is er waarschijnlijk een lamp kapot. Of er is een storing in de kabel. Geef een storing door via Fixi! Want hoe eerder wij een melding krijgen, hoe eerder wij de storing kunnen oplossen!