Nieuws RSS icoon

Laatste nieuwsberichten van de gemeente Sliedrecht.

 • Kinderopvang: noodopvang

  De kinderopvang blijft t/m 7 februari gesloten. Er wordt onderzocht of de kinderopvang eerder open kan, mogelijk vanaf 25 januari. Er is noodopvang voor kinderen van ouders met cruciale beroepen en voor kwetsbare kinderen.

 • Nederland blijft ten minste tot en met 9 februari in lockdown

 • 2e participatieronde RES: Hoe en waar kunnen we energie opwekken?

  12 januari 2021

  Van 25 januari tot en met 14 februari kunt u meedoen aan de tweede participatieronde voor de Regionale Energiestrategie (RES) over de onderwerpen 'zon in restruimten' en 'grootschalige opwek van duurzame energie'.

 • Onnodig extra boom gekapt in Zwaluwstraat/Tuinfluiterstraat

  12 januari 2021

  Stedin gaat een nieuw elektriciteitsstation plaatsen tegen de korte zijde van de flat aan de kant van de Zwaluwstraat. Gisteren werden zowel inwoners aan de Tuinfluiterstraat als de gemeente Sliedrecht verrast door de kap van twee bomen.

 • College B&W: 'Raadhuis wordt plek van ontmoeting'

  12 januari 2021

  Het huidige raadhuis ondergaat een metamorfose, zo is het plan van het college van burgemeester en wethouders. Het gebouw wordt een ontmoetingsplek voor inwoners, raadsleden, medewerkers van de gemeente en het college van B&W. Wethouder Ed Goverde: "We gaan op zoek naar een mooie combinatie van oud en nieuw. Met respect voor het huidige raadhuis."

 • Verkeershinder Veerweg en Parallelweg nabij rotonde N214 van 18 januari t/m 2 april

  07 januari 2021

  Rijkswaterstaat voert in de periode van 18 januari t/m 2 april werkzaamheden uit ter hoogte van de aansluiting A15/N3 met N214. Om de werkzaamheden veilig langs deze wegen te kunnen uitvoeren zijn er tijdelijke verkeersmaatregelen. De werkzaamheden worden door Strukton Civiel uitgevoerd.

 • Webinar Belastingdienst voor gedupeerden toeslagenaffaire - 19 januari 2021

  07 januari 2021

  Voor ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire organiseert de Belastingdienst op 19 januari, van 20.00 tot 21.30 uur, een online bijeenkomst (webinar). Wilt u deze bijeenkomst bijwonen?

 • De virtuele assistent Gem is gestart bij gemeente Sliedrecht

  07 januari 2021

  De gemeente Sliedrecht heeft een virtuele assistent: Gem. Gem is een chatbot en beantwoordt 24 uur per dag vragen over verhuizen, paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten. Gem – dat staat voor 'gemeenten' - geeft ook antwoord op andere eenvoudige vragen. Gem is een toevoeging aan de bestaande kanalen, zoals telefoon, contactformulieren en de livechat.

 • Wilhelminastraat/Kerkstraat/Kerkbuurt tot 29 januari slecht bereikbaar

  07 januari 2021

  In de periode van 6 januari t/m vrijdag 29 januari 2021 wordt er gewerkt in de straat en kruising Wilhelminastraat/ Kerkstraat/ Kerkbuurt. De werkzaamheden worden in fases gedaan, zodat de straten via omleidingsroutes bereikbaar blijven.

 • Nieuwjaarswensen

  05 januari 2021

  Omdat we geen nieuwjaarsreceptie kunnen houden, hebben inwoners, sociale en maatschappelijke partijen een nieuwjaarsgroet opgenomen.