Nieuws RSS icoon

Laatste nieuwsberichten van de gemeente Sliedrecht.

 • Inschrijfavonden diplomazwemmen

  09 juli 2020

  Maandag 13 juli houdt de gemeente een bijeenkomst over het diplomazwemmen. Alle ouders van kinderen die in april, mei en juni 5 jaar zijn geworden, hebben hierover een brief gehad. Ook ouders die al eerder een uitnodiging hebben gehad, zijn welkom. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie en kunt u uw kind inschrijven voor het diplomazwemmen.

 • IJsbaanterrein weer open

  09 juli 2020

  Het IJsbaanterrein is weer elke dag open als sportterrein. Ook de skeelerbaan is weer beschikbaar. Natuurlijk gelden de RIVM-maatregelen rondom corona.

 • Help jij als energiecoach mee aan een duurzame toekomst?

  09 juli 2020

  Sliedrecht gaat op weg naar een aardgasvrije toekomst. Inwoners spelen hierbij een onmisbare rol. Hoe maken zij de overstap naar een andere manier van verwarmen? En hoe kunnen zij alvast energie besparen? De energiecoach helpt!

 • Buurtbemiddeling

  09 juli 2020

  Ervaart u overlast van uw buren? En lukt het u niet goed om samen een gesprek te voeren? Neem contact op met buurtbemiddeling!

 • Werkzaamheden kruising Rembrandtlaan – Lijsterweg van start

  06 juli 2020

  Vanaf maandag 6 juli wordt er gewerkt aan de kruising Rembrandtlaan – Lijsterweg in Sliedrecht. Dit is de laatste van de drie kruisingen aan de Rembrandtlaan die aangepast wordt.

 • Grote brand Calandstraat

  05 juli 2020

  In de nacht van 4 op 5 juli heeft op industrieterrein Nijverwaard een grote brand gewoed. De brand brak rond 4.30 uur uit in een loods van Seats & Sofas aan de Calandstraat. De brand is inmiddels volledig onder controle.

 • Negen Sliedrechtse koninklijke onderscheidingen alsnog uitgereikt

  09 juli 2020

  Vanmiddag werden in Sliedrecht negen koninklijke onderscheidingen uitgereikt. De onderscheidingen werden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in partycentrum De Lockhorst.

 • Grofvuil naar milieupark

  03 juli 2020

  Maakt u voor uw restafval weleens gebruik van de ondergrondse container? Restafval mag naar de ondergrondse container, maar grof vuil niet. Grof vuil zorgt ervoor dat de ondergrondse container eerder vol raakt en bewoners kunnen hun normale restafval niet in de container kwijt. Dit is erg vervelend en zorgt voor overlast.

 • Sliedrecht bedankt!

  02 juli 2020

  De gemeente Sliedrecht heeft een speciale krant uitgebracht: "Sliedrecht bedankt!" In deze speciale krant hebben we in beeld gebracht hoe Sliedrecht is omgegaan met Corona.

 • Profiel nieuwe burgemeester? Vertel het de vertrouwenscommissie

  01 juli 2020

  De gemeenteraad is zijn zoektocht naar een nieuwe burgemeester voor ons dorp begonnen. De gemeenteraad denkt de komende maanden na over wat voor persoon zij willen hebben als burgemeester. En daarvoor is uw mening belangrijk. Vul de vragenlijst in!