Nieuws RSS icoon

Laatste nieuwsberichten van de gemeente Sliedrecht.

 • Grote brand Calandstraat

  05 juli 2020

  In de nacht van 4 op 5 juli heeft op industrieterrein Nijverwaard een grote brand gewoed. De brand brak rond 4.30 uur uit in een loods van Seats & Sofas aan de Calandstraat. De brand is inmiddels volledig onder controle.

 • Negen Sliedrechtse koninklijke onderscheidingen alsnog uitgereikt

  03 juli 2020

  Vanmiddag werden in Sliedrecht negen koninklijke onderscheidingen uitgereikt. De onderscheidingen werden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in partycentrum De Lockhorst.

 • Profiel nieuwe burgemeester? Vertel het de vertrouwenscommissie

  01 juli 2020

  De gemeenteraad is zijn zoektocht naar een nieuwe burgemeester voor ons dorp begonnen. De gemeenteraad denkt de komende maanden na over wat voor persoon zij willen hebben als burgemeester. En daarvoor is uw mening belangrijk. Vul de vragenlijst in!

 • Werkzaamheden kruising Rembrandtlaan – Lijsterweg van start

  06 juli 2020

  Vanaf maandag 6 juli wordt er gewerkt aan de kruising Rembrandtlaan – Lijsterweg in Sliedrecht. Dit is de laatste van de drie kruisingen aan de Rembrandtlaan die aangepast wordt.

 • Grofvuil naar milieupark

  03 juli 2020

  Maakt u voor uw restafval weleens gebruik van de ondergrondse container? Restafval mag naar de ondergrondse container, maar grof vuil niet. Grof vuil zorgt ervoor dat de ondergrondse container eerder vol raakt en bewoners kunnen hun normale restafval niet in de container kwijt. Dit is erg vervelend en zorgt voor overlast.

 • Sliedrecht bedankt!

  02 juli 2020

  De gemeente Sliedrecht heeft een speciale krant uitgebracht: "Sliedrecht bedankt!" In deze speciale krant hebben we in beeld gebracht hoe Sliedrecht is omgegaan met Corona.

 • Versoepelingen vanaf 1 juli

  25 juni 2020

  Minister-president Mark Rutte en minister van VWS, Hugo de Jonge, vertelden in hun persconferentie dat we veel meer versoepelingen kunnen doorvoeren dan verwacht. Ze doen een oproep aan iedereen om er samen voor te zorgen dat er geen tweede golf komt. Het belangrijkste dat we moeten doen is afstand houden.

 • Grootse werkzaamheden aan het spoor en hinder MerwedeLingelijn zomer 2020

  25 juni 2020

  Van vrijdag 3 juli t/m zondag 9 augustus wordt door ProRail station Geldermalsen opnieuw ingericht om te voldoen aan het Programma Hoogfrequent Spoor. Daarnaast zijn er werkzaamheden in Arkel en vinden er van maandag 17 augustus t/m 23 augustus werkzaamheden plaats op station Dordrecht. Dit heeft gevolgen voor treinreizen tussen Geldermalsen en Dordrecht.

 • Aanleg extra rijstroken A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht van start

  25 juni 2020

  Rijkswaterstaat start deze zomer met voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van extra rijstroken tussen Papendrecht en Sliedrecht. Aannemer Strukton Civiel voert de werkzaamheden uit en plaatst eind juni de bouwborden om de verbreding van dit deel van de A15 aan te kondigen.

 • Vroeg signaleren van schulden lijkt te werken!

  19 juni 2020

  Sinds een jaar heeft het Sociaal Team Sliedrecht een speciale aanpak om problemen met schulden vroeg te herkennen. Zo kunnen we snel hulp en ondersteuning bieden en grotere problemen voorkomen. De eerste resultaten van de Sliedrechtse aanpak zijn zeer positief. Dat blijkt uit een tussenevaluatie.