Kinderen een topdag bezorgen bij Kids And Cars 2024

Kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven een onvergetelijke dag laten beleven. Dat is het doel van Kids And Cars.

Op zaterdag 6 april vindt de negende editie van het evenement plaats. Kids And Cars is een toertocht met zo'n 65 exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het niet makkelijk hebben qua gezondheid of om andere omstandigheden als passagier worden meegenomen door de Alblasserwaard.

De organisatie is in handen van Tafelronde 140. Met het evenement Kids And Cars wordt jaarlijks een mooi geldbedrag opgehaald voor goede doelen. In 2023 ging er een cheque van 18.000 euro naar de voedselbanken in de regio en cheque van 2.000 euro naar de Stichting Ambulancewens.

Dit jaar gaat de financiële meeropbrengst van Kids And Cars naar Quiet Drechtsteden. Deze mensen verzachten armoede in de regio Drechtsteden en zorgen er, samen met sponsoren, voor dat iedereen mee kan draaien in de maatschappij.

Route en tijdstippen

Kids And Cars 2024 begint om 11:00 uur bij cultureel centrum Landvast in Alblasserdam, waar om 12:30 uur het startschot wordt gegeven. Daarna rijden de auto's voor de eerste tussenstop naar het Melkwegplein in Bleskensgraaf in de gemeente Molenlanden, om vanaf daar om 14:15 uur naar Sliedrecht te vertrekken.

Rond de klok van 15:00 uur arriveren de luxe auto's op het Dr. Langeveldplein in Sliedrecht. Na een tussenstop in het Baggerdorp rijdt de stoet om 15.45 uur naar Papendrecht, waar er om 16:15 uur wordt gefinisht op het Marktplein.

Meer weten over Kids And Cars: www.kidsandcars.nl/