Bewonersavond Maaslaan goed bezocht

Maandag 22 januari, was de bewonersavond voor deellocatie Maaslaan voor het project Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht (BHS). Met een mooie opkomst en goede gesprekken kijkt de gemeente en Tablis Wonen positief terug op de avond.

Tijdens de bewonersavond voor de deellocatie Maaslaan ging de gemeente en Tablis Wonen met de aanwezigen in gesprek. Sander Jansen, begeleidde de avond als onafhankelijk voorzitter en zorgde dat de aanwezigen hun vragen konden stellen. Wethouder Ton Spek en directeur-bestuurder Roeland Kreeft van Tablis Wonen trapten de avond af met een speech. Na een uitgebreide presentatie van projectleider Omar Laghzaoui werden in de zaal diverse gesprekken gevoerd. De presentatie en een overzicht met meest gestelde vragen over de avond zijn deze week terug te vinden op de website Sliedrechtbouwt.nl.

De avond stond vooral in teken van het luisteren naar de inbreng van de bewoners. Wethouder Ton Spek: "Laten we vanavond gezamenlijk starten aan de dialoog. Een dialoog op inhoud. En zorgen dat we samen het beste plan ontwikkelen voor u, uw kinderen, uw ouders, uw vrienden of uw buurtgenoten. Dat is mijn inzet, en daar heb ik u voor nodig."

Bewonersavonden project Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht (BHS)

Maandag 29 januari is de bewonersavond voor deellocatie Middeldiepstraat. Daarna volgen er nog meerdere avonden voor de deellocaties. Ga voor meer informatie of aanmelden voor een bewonersavond naar www.sliedrechtbouwt.nl

Klankbordgroep Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht (BHS)

De gemeente Sliedrecht en Tablis Wonen vinden het belangrijk dat bewoners meepraten én meedenken over het hele project Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht (BHS). Daarom wordt per deellocatie een klankbordgroep opgericht. Aanmelden kan via de website www.sliedrechtbouwt.nl. Vermeldt dan uw naam, adres, telefoonnummer en motivatie. Aanmelden Klankbord Maaslaan kan tot 29 januari 2024

Bewonersavond Maaslaan