Bewonersavonden Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht

Op 27, 29 en 30 mei vinden in het Griendencollege de tweede bewonersavonden plaats voor het plan Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht. De bewonersavonden staan in het teken van het gesprek over een eerste (stedenbouwkundige) opzet.

Presentatie eerste (stedenbouwkundige) opzet

In de afgelopen maanden hebben de klankbordgroepen op basis van de ontvangen reacties van bewoners verschillende keuzes verkend en varianten onderzocht. Hierop is een richting ontstaan voor een voorkeursvariant. De resultaten zijn uitgewerkt in een maquette en moodboard met verschillende sfeerimpressies.

Tijdens de aankomende bewonersavonden kunt u met de gemeente in gesprek gaan over de resultaten van het werk van de klankbordgroepen. Ook kunt u uw reacties hierop geven en vragen stellen.

Wanneer vinden de bewonersavonden plaats?

Maandagavond 27 mei:

  • 18.30u - 20.00u: Maaslaan en Middeldiepstraat
  • 20.15u - 21.45u: Maaslaan en Middeldiepstraat

Woensdagavond 29 mei:

  • 18.30u - 20.00u: Valkweg en Thorbeckelaan
  • 20.15u - 21.45u: Rembrandtlaan en Professorenbuurt/Dr. Schaepmanstraat

Donderdagavond 30 mei:

  • 18.30u - 20.00u: Maaslaan en Middeldiepstraat
  • 20.15u - 21.45u: Maaslaan (2x)

Waar vinden de bewonersavonden plaats?

De bewonersavonden vinden plaats in het Griendencollege. Het adres is: Professor Kamerlingh Onneslaan 109 te Sliedrecht.

01-QR-code bewonersavonden 2 BHSAanmelden

Wilt u een bewonersavond bijwonen? Tot maandag 20 mei 2024 kunt u zich via de website Sliedrechtbouwt.nl aanmelden. Of scan de QR-code met uw telefoon.

Meer weten over de plannen? Of hoe het proces tot nu toe is gelopen en wat er is gebeurd met alle opmerkingen? Kijk op de website www.sliedrechtbouwt.nl onder het plan Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht.