Vogelbuurt

De Vogelbuurt krijgt nieuwe riolering. Daarna gaan we aan de slag met het warmtenet. Hiermee gaat Vogelbuurt op weg naar een aardgasvrije toekomst.

Vogelbuurt-Zuid

De riolering in Vogelbuurt-Zuid wordt vervangen. Van Hattum Infra uit Rhenen voert dit in opdracht van de gemeente Sliedrecht uit. Eind september 2021 is gestart met de werkzaamheden. De aannemer zorgt ook voor communicatie over de planning, fasering, wegafsluitingen en omleidingsroutes.

Werkzaamheden

Van Hattum Infra vervangt of relined de riolering waar nodig. Bij het relinen renoveert en repareert de aannemer de leidingsystemen zonder hak- en breekwerk. Bij het vervangen van de riolering gaat de straat open. Daarna maakt de aannemer de straat weer dicht met dezelfde stenen.

In het voorjaar van 2022 gaat de gemeente samen met bewoners kijken naar de inrichting van de openbare ruimte. Denk aan de bestrating, parkeerplaatsen en groen. We leggen dan een ontwerp aan u voor. Pas als alle werkzaamheden aan de riolering en het warmtenet klaar zijn, krijgt de openbare ruimte de nieuwe inrichting.

Periode

De werkzaamheden in Vogelbuurt-Zuid zijn eind september 2021 gestart. Het hele project duurt ongeveer 2 jaar.

Locatie

Kaartje Vogelbuurt

Vragen?

Omgevingsmanager Loes van der Weerd  is namens Van Hattum infra het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en/of opmerkingen over het werk aan de riolering in Vogelbuurt-Zuid. U kunt contact met haar opnemen via de BouwApp. Via de BouwApp blijft u ook up-to-date. Download de Bouwapp, herkenbaar aan de gele helm, uit de Appstore of Playstore.

Inloopochtenden

Vanaf de start van het project is omgevingsmanager Loes elke woensdag van 09:00 uur tot 11:00 uur aanwezig in het projectkantoor Tuinfluiterstraat 136. U kunt dan met al uw vragen bij haar terecht. Natuurlijk houden we rekening met de coronamaatregelen. Kom vooral langs met uw vragen!