15 t/m 18 april: Onderhoud deel Deltalaan

De Deltalaan is afgelopen jaren intensief gebruikt door verkeer en aanleg van het warmtenet. Om de weg weer in goede staat terug te brengen is besloten om de bovenlaag van het asfalt te vervangen. Het onderhoud is op dit moment al nodig.

Wegomleidingen en afsluitingen

Van 15 tot en met 18 april laat de gemeente Sliedrecht onderhoud uitvoeren aan de Deltalaan. Het gaat hierbij om het deel Deltalaan tussen Maaslaan en Stationsweg. Houd de bebording en onze berichtgevingen over de omleidingen in de gaten. Deze vindt u op onze gemeentepagina, website, Het Kompas en Sliedrecht24. Of kijk op de pagina buitenbezig.

Veilige fietspaden

De gemeente vindt dat fietsers veilig door Sliedrecht moeten en kunnen fietsen. Om dit mogelijk te maken kijkt de gemeente op dit moment naar wat ervoor nodig is. Denk aan de aanleg van vrij liggende fietspaden op dit deel Deltalaan. Het ontwerp moet daar nog voor worden opgesteld. Vanwege deze toekomstplannen is er nu voor gekozen om de fietsstroken op de Deltalaan, tussen de Maaslaan en Stationsweg, niet in rood maar in zwart asfalt uit te voeren.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.