Juni

 • Aan de slag met varianten Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht

  20 juni 2024

  Eind mei vonden in het Griendencollege de tweede bewonersavonden plaats voor de Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht. Aanwezigen konden op de voorkeursvarianten hun reactie geven en vragen stellen. Ook kon men in gesprek gaan met de gemeente, woningcorporatie Tablis Wonen en de leden van de klankbordgroepen.

 • Succesvolle Netwerkbijeenkomst van het Lokaal Sportakkoord

  19 juni 2024

  Woensdagavond 12 juni, vond er een inspirerende en interactieve netwerkbijeenkomst plaats van het Lokaal Sportakkoord. Met een mooie opkomst kijkt de stuurgroep tevreden terug op de avond. De stuurgroep bedankt iedereen voor hun komst en input, met speciale dank aan SLTC en wethouder Cees Paas.

 • Statement gemeente Sliedrecht n.a.v. verzoek samenwerking met Hardinxveld-Giessendam inzake asielopvang

  18 juni 2024

  Statement gemeente Sliedrecht:

 • Nieuwe versie van woordenboek 'Slierechs van A tot Z'

  19 juni 2024

  Liefhebbers van het Sliedrechts dialect kunnen hun hart ophalen. Er is een nieuw digitaal Sliedrechts woordenboek gemaakt. Remco van de Ven heeft op vrijdag 14 juni 2024 namens de Historische Vereniging Sliedrecht een oude én een nieuwe versie van het woordenboek 'Slierechs van A tot Z' overhandigd aan wethouder Cees Paas.

 • Feestelijke prijsuitreiking voor schoolwinnaars Sportolympiade

  19 juni 2024

  Vince, Ruben, Benjamin, Jim, Sybren, Jamil, Olivia, Tobias, Lorenzo en Mare zijn op vrijdag 14 juni 2024 gehuldigd als schoolwinnaars van de eerste Sliedrechtse Sportolympiade. Wethouder Cees Paas had de eer om de bekers in het Raadhuis uit te reiken aan de winnaars. Jamil uit groep 5 van KC de Wilgen nam als 'beste sporter van Sliedrecht' de grote wisselbeker mee naar huis.

 • Definitieve uitslag verkiezing Europees Parlement 2024

  10 juni 2024

  De SGP heeft in Sliedrecht de meeste stemmen gekregen bij de Europese verkiezingen van donderdag 6 juni 2024. Ruim een kwart van de Sliedrechtse stemmen ging naar de Staatkundig Gereformeerde Partij. De PVV eindigde als tweede, de ChristenUnie als derde. Hier vindt u de volledige uitslag.

 • Weekmarkt verschuift vanwege kermis

  10 juni 2024

  De weekmarkt vindt vanwege de kermis op woensdag 19 juni niet plaats op het Burgemeester Winklerplein, maar in de Jacob Catsstraat.

 • Bent u net gestart als ondernemer, ZZP-er of freelancer of wilt u als zodanig aan de slag?

  10 juni 2024

  Speciaal voor deze groep start het Bonkelaarhuis een informatiepunt. Vanaf 1 juli houdt belastingadviseur Evan iedere eerste vrijdag van de maand van 11.00 – 13.00 uur spreekuur. U kunt bij hem terecht met vragen over uw administratie, belastingen en geldzaken. Hij heeft veel kennis van het ondernemerschap en fiscale zaken.