Aanleg warmtenet Deltalaan-Thorbeckelaan

De afgelopen maanden is er in de Deltalaan en Thorbeckelaan in verschillende fases door HVC en aannemer A. Hak gewerkt aan de aanleg van het warmtenet Sliedrecht. De Thorbeckelaan is uiterlijk woensdag 7 december open. De Deltalaan is vanaf 23 december open. Wel vinden er nog werkzaamheden plaats om de warmteleidingen te koppelen en te testen.

Wat kunt u nog verwachten?

Thorbeckelaan

Uiterlijk woensdag 7 december kan het doorgaande verkeer in beide richtingen weer gebruik maken van de Thorbeckelaan. Echter is er ter hoogte van de ingang van de Algemene Begraafplaats nog wel een korte wegversmalling noodzakelijk voor het koppelen en testen van de leidingen. Het doorgaande verkeer voor beide richtingen wordt daarom over één rijbaan geleid. Deze werkzaamheden duren tot en met half april 2023. De begraafplaats is gewoon via de Thorbeckelaan bereikbaar.

Op het kaartje werkzaamheden Thorbeckelaan treft u de tijdelijke verkeersmaatregelen.

02-2022-12-02 - Plattegrond Werkzaamheden Thorbeckelaan

Deltalaan

Vanaf vrijdag 23 december worden de verkeersmaatregelen tussen de Populierenhof en Wilgenhof opgeheven en zijn beide rijbanen voor het doorgaande autoverkeer weer beschikbaar. In verband met het koppelen en testen van de leidingen tot en met eind maart geldt er op deze locatie nog een korte omleiding voor fietsers en voetgangers. Dit wordt ter plekke aangegeven met verkeersborden.

Op het kaartje werkzaamheden Deltalaan t.h.v. Wilgenhof treft u de tijdelijke verkeersmaatregelen.

02-2022-11-05 - Plattegrond Werkzaamheden Deltalaan-Wilgenhof

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de werkzaamheden?

Op hvcgroep.nl/warmtenet-sliedrecht leest u meer over het warmtenet Sliedrecht en de werkzaamheden. Heeft u andere vragen aan HVC? Stuur dan een e-mail naar warmtenetsliedrecht@hvcgroep.nl. Of bel dan naar de Klantenservice van HVC via 0800 - 0700 (gratis, kies optie 2), bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.