Nieuwsarchief

 • Aanleg warmtenet Deltalaan-Thorbeckelaan

  08 december 2022

  De afgelopen maanden is er in de Deltalaan en Thorbeckelaan in verschillende fases door HVC en aannemer A. Hak gewerkt aan de aanleg van het warmtenet Sliedrecht. De Thorbeckelaan is uiterlijk woensdag 7 december open. De Deltalaan is vanaf 23 december open. Wel vinden er nog werkzaamheden plaats om de warmteleidingen te koppelen en te testen.

 • Aanleg warmtenet in de Deltalaan (boring)

  10 november 2022

  Sliedrecht werkt aan een duurzame toekomst. Dat doen we onder andere door stap voor stap van het aardgas af te gaan. Vanaf 2018 werken gemeente, Tablis Wonen en HVC gezamenlijk aan de aanleg van het warmtenet Sliedrecht. Vorige week woensdag 2 november vond bij de rotonde Deltalaan-Thorbeckelaan de tot nu toe langste boring (540 meter) in Sliedrecht plaats.

 • Planning warmtenet in de Deltalaan

  03 november 2022
 • Aanleg warmtenet in de Deltalaan

  20 oktober 2022

  Begin juli is aannemer A. Hak in opdracht van energie- en afvalbedrijf HVC in het westelijke deel van de Deltalaan gestart met de aanleg van de hoofdleidingen. Deze hoofdleidingen worden uiteindelijk gekoppeld aan de eerder aangelegde leidingen in deCraijensteijn en de Thorbeckelaan. Van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 9 december vinden er werkzaamheden plaats.

 • Eerste huiseigenaren kiezen voor warmtenet

  04 oktober 2022

  De eerste particuliere huiseigenaren in Sliedrecht-Oost hebben besloten om over te stappen op het warmtenet van HVC. Zo maken ze hun woning aardgasvrij. Het gaat om vijf bij elkaar gelegen woningen in De Horst.

 • Aanleg warmtenet Deltalaan

  04 oktober 2022

  In opdracht van energie- en afvalbedrijf HVC legt aannemer A. Hak de komende maanden de hoofdleidingen voor het warmtenet Sliedrecht aan in de Deltalaan. Het grootste deel van de aanleg gaat via ondergrondse boringen. Dit werkt sneller en geeft minder overlast. Eén van deze boringen wordt in de Deltalaan ter hoogte van de Zuiderzeestraat uitgevoerd.