Aanleg warmtenet in de Deltalaan (boring)

Sliedrecht werkt aan een duurzame toekomst. Dat doen we onder andere door stap voor stap van het aardgas af te gaan. Vanaf 2018 werken gemeente, Tablis Wonen en HVC gezamenlijk aan de aanleg van het warmtenet Sliedrecht. Vorige week woensdag 2 november vond bij de rotonde Deltalaan-Thorbeckelaan de tot nu toe langste boring (540 meter) in Sliedrecht plaats.

De aanleg van het warmtenet wordt in Sliedrecht in fases uitgevoerd, zodat de overlast zoveel mogelijk beperkt is. Ook is de bereikbaarheid voor de nood- en hulpdiensten en inwoners, winkels, scholen, etc. altijd mogelijk. Inmiddels zijn de leidingen in de Craijensteijn, Thorbeckelaan en een gedeelte van de Deltalaan aangelegd. Tot en met mei 2023 werkt aannemer A. Hak in opdracht van energie- en afvalbedrijf HVC in de Deltalaan. Aanstaande donderdag 10 november wordt de tweede leiding van 540 meter ingetrokken. Het beste zicht op de werkzaamheden is dan op de stoep bij kantoor Tablis Wonen (Zuiderzeestraat 210).

 

Wilt u meer weten over de planning en werkzaamheden? Op hvcgroep.nl/warmtenet-sliedrecht vindt u het laatste nieuws over aanleg warmtenet in Sliedrecht. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar warmtenetsliedrecht@hvcgroep.nl.

03-20221102 Boring Deltalaan (540 meter)