Even teruglezen

 • Fietsstraat op het Achterom bijna gereed

  23 november 2023

  Vorige week is het rode asfalt aangebracht op de fietsstraat op het Achterom. Hiermee is weer een mijlpaal bereikt en zijn we weer een stap verder. Komende week werkt de aannemer verder met het voorplein van de begraafplaats. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind deze week (afhankelijk van het weer) gereed. Daarna start de groenaanplant.

 • Werkzaamheden parkeerplaats Algemene Begraafplaats Sliedrecht

  09 november 2023

  Momenteel vinden er werkzaamheden plaats op de parkeerplaats van de Algemene Begraafplaats in Sliedrecht. Hierdoor is de begraafplaats tijdelijk moeilijker bereikbaar dan u gewend bent. Wij begrijpen dat dit zeer vervelend is voor bezoekers. Onze excuses voor dit ongemak. Wij informeren u graag over de alternatieve parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid van de begraafplaats tijdens de werkzaamheden.

 • Projectfolder herinrichting Achterom

  pdf, 6MB
 • 20211006 Verslag en reacties inloopbijeenkomst herinrichting Achterom

  22 november 2021, pdf, 405kB
 • Werkbezoek herinrichting Achterom

  03 november 2023

  De gemeente Sliedrecht gaat de fietsverbinding tussen station Sliedrecht en het dorpscentrum aantrekkelijker en beter zichtbaar maken. Om dit mogelijk te maken werkt aannemer J. de Jager uit Sliedrecht vanaf 28 augustus aan de herinrichting van het Achterom en voorplein van de begraafplaats. Als het weer mee zit zijn de werkzaamheden half november gereed.