Werkbezoek herinrichting Achterom

De gemeente Sliedrecht gaat de fietsverbinding tussen station Sliedrecht en het dorpscentrum aantrekkelijker en beter zichtbaar maken. Om dit mogelijk te maken werkt aannemer J. de Jager uit Sliedrecht vanaf 28 augustus aan de herinrichting van het Achterom en voorplein van de begraafplaats. Als het weer mee zit zijn de werkzaamheden half november gereed.

Vrijdag 27 oktober is wethouder Ton Spek op werkbezoek geweest bij de nieuwe fietsstraat Achterom. Samen met de hoofduitvoerder van de aannemer, de projectleider en directievoerder van de gemeente Sliedrecht is een ronde gemaakt in de nieuwe fietsstraat. Ton was erg benieuwd hoe de werkzaamheden tot nu toe verlopen en hoe de nieuwe fietsstraat er uit komt te zien. Hij was erg enthousiast en kijkt uit naar het eindresultaat.

Heb je vragen over de herinrichting? Of wil je de voortgang van dit project volgen? Via de BouwApp lees je het laatste nieuws. Ook kun je via de app vragen aan onze omgevingsmanager Sanne stellen. De BouwApp is te downloaden in de Apple- en/of Google Play store.

02-collage Achterom