Werkzaamheden aanleg warmtenet

In Sliedrecht werken gemeente, Tablis Wonen en HVC samen aan de aanleg van het warmtenet Sliedrecht. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd door HVC en aannemer A. Hak.

Afrondende fase aanleg warmtenet Deltalaan-Thorbeckelaan

De werkzaamheden in de  Deltalaan ter hoogte van de Zuiderzeestraat liggen op schema. Vanaf dinsdag 21 maart start in de Deltalaan een nieuwe fase van de aanleg. Deze fase duurt tot en met vrijdag 5 mei. In de noordelijke rijbaan wordt een aftakking naar de Rijnstraat gemaakt. Het doorgaande verkeer voor beide richtingen wordt over de zuidelijke rijbaan geleid. De Rijnstraat is dan met een korte omleiding bereikbaar. Direct omwonenden zijn vooraf door HVC geïnformeerd.

Werkzaamheden Thorbeckelaan gereed

Drie weken eerder dan gepland zijn de werkzaamheden in de Thorbeckelaan gereed. Vanaf woensdag 22 maart zijn beide rijbanen weer opengesteld voor het autoverkeer.

Op de hoogte blijven van de werkzaamheden?

Op de website van HVC vindt u alle informatie over deze werkzaamheden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met HVC. Op onze gemeentepagina in Het Kompas staat bij Buiten Bezig de laatste werkzaamheden.

Plattegrond Werkzaamheden Deltalaan-Rijnstraat