Vogelbuurt-Zuid

De Vogelbuurt krijgt nieuwe riolering. Daarna gaan we aan de slag met het warmtenet. Hiermee gaat Vogelbuurt op weg naar een aardgasvrije toekomst.

De riolering in Vogelbuurt-Zuid wordt vervangen. In de week van 18 september 2023 worden de rioleringswerkzaamheden in de wijk Vogelbuurt-Zuid weer hervat. Tijdens deze werkzaamheden wordt de riolering in de wijk volledig vervangen door een nieuwe en toekomstbestendige infrastructuur. De Kuiper Infrabouw uit Hardinxveld-Giessendam de gaat werkzaamheden uitvoeren. Eind 2024 zijn werkzaamheden aan de riolering afgerond.

Planning

  • Start: 18 september 2023
  • Gereed: eind december 2024

Wilt u op de hoogte blijven over de voortgang, planning en andere interessante weetjes over het project? Download dan de BouwApp. Instructies vindt u onderaan deze pagina. 

Locatie

Kaartje Vogelbuurt-Zuid

Vragen?

Omgevingsmanager Dorinda Timmers is namens de gemeente Sliedrecht het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en/of opmerkingen over het werk aan de riolering in Vogelbuurt Zuid.

Vanaf donderdag 21 september is ook het lokale projectkantoor aan de Tuinfluiterstraat 136 wekelijks geopend voor bewoners die vragen hebben. Zij kunnen iedere donderdag van 8.00 – 10.00 uur terecht bij omgevingsmanager Dorinda onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor meer informatie of vragen over het project kunt u ook een e-mail sturen naar vogelbuurtzuid@deomgevingsverbinder.nl.

Heeft u vragen over de geplande werkzaamheden in Vogelbuurt Zuid en Noord? Neem dan contact op projectleider Sjaak Oversluizen via 14 0184. U kunt ook een e-mail sturen naar projecten@sliedrecht.nl.  

Blijf op de hoogte

Via de BouwApp blijft u op de hoogte van de werkzaamheden. Ook kunt u via de BouwApp contact opnemen met omgevingsmanager Dorinda Timmers. Download de Bouwapp, deze is herkenbaar aan de gele helm, uit de Appstore of Playstore.

Meer informatie over aanleg warmtenet?