Augustus

 • Uitgever Akse Media gestart met actualisatie gemeentemagazine Sliedrecht

  31 augustus 2023

  Eind van dit jaar komt er weer een gemeentemagazine uit. Uitgever Akse Media is inmiddels gestart met het verwerven van adverteerders en het bijwerken van de adressenindex.

 • Stichting Leergeld biedt kansen

  31 augustus 2023

  In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. Deze kinderen doen niet mee aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes normaal zijn omdat er niet genoeg geld is. Ze zitten niet op zwemles, voetbal of spelen een instrument. Ze hebben vaak ook geen goede fiets of laptop om op school goed mee te doen.

 • Welke vrijwilliger verdient onze gemeentepenning?

  31 augustus 2023

  De gemeente Sliedrecht is trots op haar vrijwilligers. Daarom reikt burgemeester Jan de Vries tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag de Sliedrechtse gemeentepenning uit.

 • 100 Jaar Raadhuis in Sliedrechts Museum

  28 augustus 2023

  Op een zonnige zaterdagmiddag verzamelden zich zo’n 45 geïnteresseerden voor een historisch moment: de officiële opening van de tentoonstelling ‘100 jaar raadhuis’ in het Sliedrechts Museum. Een evenement dat een mijlpaal markeerde in de viering van het eeuwfeest van het oude raadhuis.

 • Meld uw evenement voor 2024 aan!

  24 augustus 2023

  Een evenement organiseren kost veel tijd. Wij denken graag met de organisatoren mee om de vergunningen op tijd af te geven. Omdat we voor sommige evenementenvergunningen ook organisaties in de regio advies moeten uitbrengen beginnen we graag op tijd. Dat is voor iedereen fijn. Naast de vergunning wordt er een regionale planning gemaakt voor de inzet van de hulpdiensten en de eventuele samenloop van evenementen. Ieder jaar inventariseren we de evenementen voor het jaar daarop, dit jaar dus ook.

 • Column Plannen, drempels, boetes en ...

  15 augustus 2023
 • Tijdelijke huisvesting SO Bleyburgh

  03 augustus 2023

  Het aantal leerlingen op de SO Bleyburgh is de laatste jaren onverwacht snel gegroeid. Hierdoor heeft de school nu te weinig ruimte. Omdat de Anne de Vriesschool ook groeit, zijn er in het schoolgebouw van Baanhoek-West geen leslokalen over. Daarom wordt voor de SO Bleyburgh een tijdelijk gebouw met twee leslokalen gebouwd.